0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

ГУР МО отримали позашляховик від благодійної лотереї «ДАР»

Сили Оборони України отримали нову допомогу від Благодійної лотереї «ДАР». 

Спільними зусиллями оператора державних лотерей «М.С.Л.», учасників Благодійної лотереї «ДАР» та телеграм каналу «Оперативний ЗСУ» було куплено і передано позашляховик для ГУР МО. Автомобіль вже допомагає виконувати бойові завдання.

Загалом завдяки лотереям від «М.С.Л.» Сили Оборони вже отримали допомоги на суму майже 4 мільйони гривень. Велика частина цієї суми надійшла саме від продажу білетів Благодійної лотереї «ДАР». На ці кошти було придбане необхідне обладнання для Збройних Сил України, засоби тактичної медицини, різноманітні дрони та багато іншого важливого спорядження.


Чергова допомога у вигляді позашляховика передана завдяки партнерству двох патріотичних проєктів – Благодійної лотереї «ДАР» (Допоможемо Армії Разом) від «М.С.Л.» і телеграм каналу «Оперативний ЗСУ», який, крім того, що поширює оперативні новини про Збройні Сили України, інформацію про ситуацію на фронті та ексклюзивні матеріали надані захисниками, ще й активно організовує збори коштів на потреби Сил Оборони. У рамках цього партнерства, раніше були придбані та передані військовим дрони DJI Mavic 3 та FPV-дрони.

До речі, нещодавно учасники Благодійної лотереї «ДАР» отримали подяку від Командувача об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва за допомогу, надану Силам Оборони України.


Поділитись:
15 грудня 2023
Ми у Viber!