0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Військові отримали FPV-дрони від благодійної лотереї «ДАР»

Завдяки спільним зусиллям оператора державних лотерей «М.С.Л.», учасників благодійної лотереї «ДАР» та телеграм каналу «Оперативний ЗСУ», військові отримали FPV-дрони, які допоможуть нищити ворога з повітря. Воїни 72-ї ОМБр імені Чорних Запорожців, надіслали відео, в якому вони показують один з багатьох дронів та дякують за надану допомогу.


Кошти на придбання дронів були зібрані від продажу білетів благодійної лотереї «ДАР» (Допоможемо Армії Разом). Загалом завдяки лотереям від «М.С.Л.» Сили Оборони вже отримали допомоги на суму майже 4 мільйони гривень. Велика частина цієї суми надійшла саме від продажу білетів благодійної лотереї «ДАР». На ці кошти було придбане необхідне обладнання для Збройних Сил України, засоби тактичної медицини та багато іншого важливого спорядження.

Дрони закуплені завдяки партнерству двох патріотичних проєктів – благодійної лотереї ДАР і телеграм каналу Оперативний ЗСУ, який крім того, що поширює оперативні новини про Збройні Сили України, інформацію про ситуацію на фронті та ексклюзивні матеріали надані захисниками, ще й активно організовує збори коштів на потреби Сил Оборони. У рамках цього партнерства, також були придбані і передані військовим дрони DJI Mavic 3.

До речі, нещодавно учасники благодійної лотереї «ДАР» отримали подяку від Командувача об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва за допомогу, надану Силам Оброни України.

Довідка:

Благодійна лотерея «ДАР» проводиться з квітня 2022 року, увесь прибуток від продажу лотереї спрямовується на потреби Збройних Сил України. Лотерейні білети благодійної лотереї «ДАР» можна купити у точках розповсюдження лотерей оператора державних лотерей «М.С.Л.», а також на сайті msl.ua. Кожен проданий лотерейний білет стає маленьким, але важливим кроком у забезпеченні безпеки та захисту нашої країни.

«Оперативний ЗСУ»  - неурядова ініціатива, волонтерський проєкт з інформування про перебіг російсько-українського збройного протистояння. Ініційований і підтримуваний волонтерською спільнотою – широким колом професійних журналістів, блогерів, військових експертів, аналітиків і інсайдерів, проєкт набув особливої ваги із початком ескалації російської збройної агресії. Базові принципи, покладені в основу діяльності інформаційного хабу проєкту  - Telegram-каналу «Оперативний ЗСУ» – оперативність, достовірність, точність, повнота.

Сьогодні Telegram-канал «Оперативний ЗСУ» – це інформаційний ресурс – джерело інформації, якому довіряють.


Поділитись:
16 жовтня 2023
Ми у Viber!