0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

4 дрони DJI Mavic 3 для ЗСУ від благодійної лотереї «ДАР»

Спільними зусиллями оператора державних лотерей «М.С.Л.», учасників благодійної лотереї «ДАР» та телеграм каналу «Оперативний ЗСУ»  Сили Оборони отримають 4 дрони DJI Mavic 3. Ці передові пристрої допоможуть нищити ворога з повітря та забезпечувати більшу ефективність у зоні бойових дій.

Цією значною підтримкою для ЗСУ розпочато партнерство між оператором державних лотерей «М.С.Л.» та телеграм каналом «Оперативний ЗСУ», який, крім того, що поширює оперативні новини про Збройні Сили України, інформацію про ситуацію на фронті та ексклюзивні матеріали надані нашими захисниками, ще й активно організовує збори коштів на потреби Сил Оборони.

Кошти на придбання дронів були зібрані від продажу білетів благодійної лотереї «ДАР» (Допоможемо Армії Разом). Загалом завдяки лотереям від «М.С.Л.» Сили Оборони вже отримали допомоги на суму понад 3 мільйони гривень. Велика частина цієї суми надійшла саме від продажу білетів благодійної лотереї «ДАР».

Радник генерального директора оператора державних лотерей «М.С.Л.» з питань стратегічних комунікацій Микита Бондарєв відзначив: «Лотерея – це прекрасний інструмент для держави, аби збирати гроші на вирішення різноманітних проблем. Незалежно від того, чи йдеться про підтримку кіно, спорту чи армії, ми завжди прихильні до традиційного підходу: коли державі потрібні фінансові ресурси для важливих справ, лотерейний оператор стає надійним партнером у зборі необхідних коштів. І ми неодноразово стверджували, що саме цей підхід є правильним».

Завдяки партнерству двох патріотичних проєктів та учасникам благодійної лотереї «ДАР», ЗСУ й надалі отримуватимуть корисне обладнання для фронту, яке є необхідним для захисту нашої країни.



Довідка:

Благодійна лотерея «ДАР» проводиться з квітня 2022 року, увесь прибуток від продажу лотереї спрямовується на потреби Збройних Сил України. Лотерейні білети благодійної лотереї «ДАР» можна купити у точках розповсюдження лотерей оператора державних лотерей «М.С.Л.», а також на сайті msl.ua. Кожен проданий лотерейний білет стає маленьким, але важливим кроком у забезпеченні безпеки та захисту нашої країни.

«Оперативний ЗСУ»  - неурядова ініціатива, волонтерський проєкт з інформування про перебіг російсько-українського збройного протистояння. Ініційований і підтримуваний волонтерською спільнотою – широким колом професійних журналістів, блогерів, військових експертів, аналітиків і інсайдерів, проєкт набув особливої ваги із початком ескалації російської збройної агресії. Базові принципи, покладені в основу діяльності інформаційного хабу проєкту  - Telegram-каналу «Оперативний ЗСУ» – оперативність, достовірність, точність, повнота.

Сьогодні Telegram-канал «Оперативний ЗСУ» – це інформаційний ресурс – джерело інформації, якому довіряють.


Поділитись:
12 травня 2023
Ми у Viber!