0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 480 тиражу

До Вашої уваги анонс 479 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Мілан – Інтер, Італія, 22 тур

Міланське дербі – один з головних десертів чергового туру італійської Серії «А». Щоправда, обидві команди нині не вражають. Мілан у 7-ми попередніх турах здобув лише 2 перемоги, випавши з боротьбу за місце в зоні Ліги чемпіонів. Поза межами топ-трійки опинився і Інтер, чия безвиграшна серія в чемпіонаті нараховує вже 3 матчі, а посеред тижня «синьо-чорні», фактично, вилетіли з Кубка Італії, програвши в Турині Ювентусу у першій півфінальній дуелі – 0:3. Чи вдасться команді Роберто Манчіні забути про втому і реабілітуватися за останні невдачі у протистоянні із сусідами по місту?

2. Дженоа – Фіорентина, Італія, 22 тур

Після 5-ти поразок поспіль Дженоа взялася за голову. «Грифони» не програють уже 3 матчі, 2 з яких були виграні. Завдяки останнім успіхам команда Джан П’єро Гасперіні відірвалася від зони вильоту і тепер у хорошому настрої прийматиме Фіорентину. Фіалки ще мають шанси втрутитися в чемпіонську гонку, тож розраховують виключно на перемогу. Чи до снаги генуезцям завадити планам амбітних флорентійців?

3. Удінезе – Лаціо, Італія, 22 тур

Удінізе на спаді. Фріульці зазнали 3-ох поразок поспіль і, якщо так піде і далі, ризикують ув’язнути у виснажливій боротьбі за виживання. Перервати серію невдач «зебри» налаштованій в домашній зустрічі із Лаціо. Щоправда, зробити це буде дуже не просто, адже «орли» нині знаходяться на шляху до своєї кращою гри. Римляни не знають гіркоти поразок ось уже 6-ть турів поспіль, чергуючи перемоги з нічиїми. До того ж, столичний клуб перемагав Удінезе в 5-ти з 6-ти попередніх очних дуелей. Чи вдасться «небесно-блакитним» подужати фріульців і цього разу?

4. Болонья – Сампдорія, Італія, 22 тур

Ще не так давно Болонья буле серед аутсайдерів Серії «А» і, здавалося, вже ні за що, окрім виживання, не боротиметься. Але, як виявилося, «червоно-сині» тільки запрягали, а як поїхали – то одразу закріпилися всередині турнірної таблиці. У 13-ти попередніх турах команда Роберто Донадонні здобула 7 перемог і зовсім не проти розвинути цей успіх у протистоянні з Сампдорією. Щоправда, подужати генуезців Болоньї не вдається з 2009-ого року, а це – 9-ть матчів поспіль. Чи вдасться «червоно-синім» нарешті перервати безвиграшну серію в дуелях із впертою «Сампою»?

5. Сент-Етьєн – ПСЖ, Франція, 23 тур

ПСЖ, особливо не напружуючись, фактично, гарантував собі черговий чемпіонський титул на батьківщині. У 22-ох турах Ліги 1 парижани не зазнали ще жодної поразки, втративши при цьому лише 6 очок. Високі шанси на перемогу у команди Лорана Блана і в Сент-Етьєні. Хоча б з огляду на те, що «шейхи» незмінно вигравали у «зелених» в 7-ми попередніх очних дуелях. Чи знайдуться у команди Крістофа Галтьє приховані резерви, щоб зупинити досі непереможний ПСЖ?

6. Кан – Ніцца, Франція, 23 тур

Кан загальмував, але в попередньому турі зумів подужати на виїзді Монпельє, перервавши 6-матчеву безвиграшну серію. Розжитись 3 очками нормандці сподіваються і в домашній зустрічі проти Ніцци. Щоправда, це завдання не з легких. Кан не може подужати «орлів» з 2011-ого року, а це – 6-ть очних дуелей поспіль, 4-ри з яких були програні. На що поставити в цьому протистоянні?

7. Бордо – Ренн, Франція, 23 тур

Ренн, схоже, покінчив з компромісами і нарешті перемагає значно частіше, ніж грає внічию. Бретонці виграли 2 матчі поспіль, а їхня безпрограшна серія нараховує вже 6-ть турів. Завдяки останнім успіхам команда Філіппа Монтаньо впритул підібралася до зони Ліги чемпіонів і зупинятися не збирається. Втім, Бордо, традиційно, вкрай незручний суперник для Ренна. Бретонці не можуть подужати аквітанців з 2011-ого року, а це – 9-ть матчів поспіль, 5-ть з яких були програні. Які шанси в гостей перервати безвиграшну серію в дуелях із «жирондинцями»?

8. Твенте – Утрехт, Нідерланди, 21 тур

Кращі часи Твенте залишились в минулому. Нині «тюккери» у вирі боротьби за виживання, а їхня головна проблема – дірявий захист. «Червоні» надто багато пропускають, перетворившись на аутсайдера Ередвізії. Чого не скажеш про Утрехт, який в нинішньому сезоні виглядає напрочуд солідно і, що важливо, стабільно. У 7-ми попередніх турах «червоно-білі» здобули 5-ть перемог, піднявшись у верхню частину турнірної таблиці. Щоправда, в попередньому турі сталася необов’язкова поразка на виїзді від Роди – 0:1. Можливо, це початок спаду Утрехта?

9. Камбуур – Херенвен, Нідерланди, 21 тур

Наприкінці 2015-ого року Камбуур приголомшив 2-ма перемогами поспіль і, здавалося, далі команда тільки додаватиме, але новий рік приніс нові проблеми. У 2016-ому «червоно-білі» програли всі 3 свої матчі чемпіонату, а їхні перспективи у боротьбі за виживання знову в тумані. Наступний суперник – міцний Херенвен. В активі «суперфрізів» 2 перемоги поспіль і зупинка в Камбуурі в їхні плани не входить. Чи все ж у господарів знайдуться контраргументи?

10. Лас-Пальмас – Сельта, Іспанія, 22 тур

Посеред тижня Сельта в Мадриді шокувала тамтешній Атлетіко – 3:2, виборовши путівку у півфінал Кубка Іспанії. На Канари галісійці прилетять у відмінному настрої, але втому нікуди не подіти. Не обіцяє легкої прогулянки їм і статистика. Із  7-ми попередніх очних дуелей проти Лас-Пальмаса «небесно-блакитні» виграли лише одну. Як усе буде цього разу?

11. Нумансія – Жирона, Іспанія, Сегунда, 23 тур

У минулому сезоні Жирона до остатнього боролася за вихід у Прімеру, але в нинішньому справи команди куди гірші. Щоправда, завдяки останнім перемогам над Понферрадіоною та Атлетіком Більбао Б каталонці відірвалися від зони вильоту, а від 6-ого місця, це вже плей-офф, відстають тільки на 6 очок. Продовжити вдалу серію гості налаштовані у протистоянні з Нумансією. От тільки перемогти сорійців їм не вдається вже 4-ри матчі поспіль – 2 поразки та 2 нічиї.  На що очікувати від Жирони цього разу?

12. Мірандес – Осасуна, Іспанія, Сегунда, 23 тур

Спад Осасуни залишився в минулому. Памплонці не знають гіркоти поразок ось уже 6-ть турів поспіль, чергуючи перемоги з нічиїми. Нині баски знову в боротьбі за одну з двох прямих путівок до Прімери, тож у виїзній зустрічі проти Мірандеса прагнуть перемогти. Шанси гостей на 3 очки виглядають справді високими.  Хоча б з огляду на те, що посеред тижня їхній суперник проводив виснажливий кубковий матч проти Севільї, який, до того ж, був програний – 0:3. Чи скористається Осасуна втомою кастильців?

Зробити свої ставки Ви можете до 14.55 неділі, 31 січня.

Ми у Viber!