0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Три головних матчі цього тижня. Дивитись обов'язково!

Якщо ви ще не придумали, як провести три найближчих вечора, ми це зробили замість вас. Вівторок, середа і четвер подарують уболівальникам три чудових футбольних матчі, які просто не можна пропустити. Втім, чому тільки вболівальникам? Це події з розряду тих, які рекомендовані до перегляду для кожного. Це як Євробачення або престижні боксерські бої, які показують з кожної «праски». Чим же так цікаві ці матчі?

Рома — Шахтар 

13 березня, 21:45

Перший матч між цими суперниками не залишив байдужим нікого. У Харкові глядачі побачили два абсолютно різних тайми. До перерви ситуацію повністю контролювала «Рома». Але після «Шахтар» несподівано перевернув гру і здобув вольову перемогу. Більш того, підопічні Фонсекі залишилися незадоволені, що перевершили римлян всього на один гол.

Тепер доведеться грати на легендарному «Стадіо Олімпіко». Тому самому, який минулого четверга приніс удачу київському «Динамо». Ось тільки «Рома» вже зовсім інша. Зараз вже точно можна говорити, що Ді Франческо вивів команду на пік форми в акурат до вирішальних матчів сезону. Чого тільки варта гостьова перемога над «Наполі» (4:2), здобута відразу після повернення з Харкова. Так жорстко, як це зробили римляни, в цьому сезоні по неаполітанцям пройшовся тільки «Манчестер Сіті»...

Але і «Шахтар» у 2018 році грає так, немов ніякої зимової паузи у нього не було. Ми занадто сильно зрослися з поняттям «весняний футбол», і тепер навіть не віримо, що таке можливо. Може, Пауло Фонсеці просто не пояснили, що такий футбол існує? А сам португалець пообіцяв, що в Римі «Шахтар» не буде відсиджуватися в обороні і постарається знову зіграти у властивій йому манері.

Барселона — Челсі

14 березня, 21:45

Протистояння цих клубів вже стало класикою Ліги чемпіонів. У цьому турнірі вони зустрічалися безліч разів, і взагалі ніякої переваги у «Барселони» немає. Якщо говорити про двоматчові бої, то тут спостерігається паритет сил (3: 3). Більш того, «Барса» не може виграти у «Челсі» в чотирьох останніх зустрічах на «Камп Ноу» (всі ці матчі завершилися внічию).

Три тижні тому суперники теж розписали мир (1:1). І це, мабуть, найкращий варіант для каталонців, які мали всі шанси повернутися додому з поразкою. Як завжди, «Барсу» виручив Мессі, який забив свій перший гол в ворота «Челсі». Цікаво, що аргентинець пропустив суботній матч «гранатово-синіх» в чемпіонаті. Як встигли «рознюхати» всезнаючі журналісти, в цей день у нього народився третій син.

Але повернемося до футболу. Немає сумнівів, що чудовий тактик Антоніо Конте прибув до столиці Каталонії з яким-небудь підступним планом. Італієць зробить все, щоб зруйнувати гру «Барси». Для господарів буде розставлено безліч пасток, і підопічним Вальверде доведеться постійно лавірувати між ними. Звичайно, якщо вибирати тут фаворита, ми виберемо «Барсу». Але це якраз той випадок, коли реальність може перекреслити очікування.

Динамо — Лаціо

15 березня, 20:00

А тут реальність така, що динамівці дивом відскочили від поразки в першій грі. Якби Іммобіле на останніх секундах влучив у ворота, а не в штангу, настрій у всіх нас був би зовсім іншим. А так «Динамо» повернулося додому з відмінним результатом (2: 2), завдяки якому цілком можна помріяти про чвертьфінал.

А ще тиждень тому подібних думок не було в принципі. В успішний результат римського матчу вірили одиниці. Тепер же ми говоримо про абсолютно рівні шанси як в конкретній грі, так і за результатами двоматчевого протистояння.

Якщо «Динамо» поступово покращує свої кондиції, то римляни перебувають не в найкращій формі. Схоже, вони минули свій пік взимку, а ось зараз і результативність знизилася, і оборона підводить, і швидкості вже не ті. Не випадково в різних турнірах команда Сімоне Індзагі не може виграти вже чотири рази поспіль. Залишається сподіватися, що після виїзду до Києва безвиграшна серія «Лаціо» збільшиться до п'яти матчів.

P. S. Всі ці матчі представлені в програмі 817 тиражу лотереї «Спортпрогноз», ставки на який приймаються до вечора вівторка 13 березня. Всього лише вдруге в історії «Спортпрогноз» Джекпот переступив позначку в 400 000 і на сьогоднішній день становить 430 000 грн. Це лише на 30 000 менше історичного рекорду. Але з огляду на підвищений інтерес до 817 тиражу, практично цілком складеного з єврокубкових матчів, цього разу до рекорду може і не дійти...


Ми у Viber!