0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 778 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз». 

Зоря - Атлетік (Більбао)

Матч, який вирішить усе для Зорі, адже у випадку перемоги, команда з Луганська забезпечує собі вихід з групи з другого місця, а у разі нічиї або поразки з групи вийдуть іспанці. Зоря змогла перемогти Атлетік в Іспанії, чи зможуть українці знову створити сенсацію та нарешті вийти з надскладної групи?

Хоффенхайм - Лудогорець 

Німці не зможуть вийти до наступної стадії, адже посідають останнє місце в групі, а Лудогорець у разі хоча б нічиї гарантуватиме собі плей-офф Ліги Європи. Чи зможуть болгари набрати очки та пройти до наступного раунду? 

Аустрія - АЕК (Афіни) 

Все що потрібно зробити Аустрії - виграти матч проти греків, адже різниця між командами рівно три очки, а у першому матчі команди зіграли внічию 2:2, тому у разі перемоги австрійці вийдуть в плей-офф. У всіх інших випадках саме АЕК опиниться в Лізі Європи. Чи зможе Аустрія пройти далі? 

Аталанта - Ліон 

Обидві команди вже пройшли до раунду плей-офф та мають порівну очок, тому у цьому матчі будуть вирішувати, яка з команд посяде перше місце у групі. У разі перемоги кожної з команд, саме вона стане першою, а у разі нічиї менше, ніж 1:1 вперед вийде Аталанта, адже перший матч закінчився з рахунком 1:1. Якщо команди знову зіграють внічию 1:1, то перше місце посяде Аталанта через кращу різницю голів. Хто виявиться сильнішим у цьому матчі? 

Аполлон - Евертон 

Жодна з команд вже не зможе потрапити в Лігу Європи, але для Евертона зараз кожна перемога на вагу золота, адже команда знаходиться на спаді, тому навіть перемога, яка нічого не вирішить з турнірної точки зору, буде дуже важливою для ірисок. Чи вдасться їм перемогти? 

Зюльте-Варегем - Лаціо 

Лаціо вже забезпечив собі перше місце у групі та вихід далі, а Зюльте-Варегем навпаки, не має ніяких шансів на вихід з групи, адже Ніцца також забезпечила собі місце в плей-офф. Лаціо виграв у першій зустрічі, чи зможе перемогти у другій? 

Вітесс - Ніцца 

Голландці вже не зможуть вийти з групи, а Ніцца не опиниться вище другого місця, тому обидві команди немотивовані, і матч може мати будь-який результат. В першому матчі Ніцца перемогла, як закінчиться цей поєдинок? 

Реал Сос‘єдад - Зеніт 

Матч між цими командами вирішить,яка з них посяде перше місце, Зеніт влаштовуватиме нічия, адже росіяни мають 13 очок, а у іспанців 12, а Реалу потрібно перемагати, до того ж в першому матчі Зеніт переміг 3:1. Хто виявиться сильнішим у цій зустрічі? 

Вардар - Русенборг 

Жодна з команд вже не зможе потрапити в плей-офф Ліги Європи, адже Русенборг, який посідає третє місце має лише 4 очки, а Вардар взагалі не набрав жодного та забив лише 2 голи, тож Русенборг швидше за все зможе здобути три очки, до того ж в першій зустрічі норвежці перемогли 3:1, чи вдасться їм перемогти знову? 

Гімараеш - Коньяспор 

Гімараеш посідає останнє місце в групі, має 4 очки,а Коньяспор третій та має 5, але обидві команди мають шанс пройти далі, у випадку поразки Марселя, тоді кожній з команд потрібна буде перемога,тоді кожна з цих команд зможе обігнати французів та вийти в плей-офф. Шанси звийчайно не зовсім надійні, але хоч одна з команд у разі перемоги зможе пройти далі, то чи зможе хтось з них залишити собі шанси на вихід? 

Хапоель Беєр-Шева - Вікторія (Плзень) 

Хапоель посідає останнє місце в групі та не має жодних шансів на вихід далі, а Вікторія вже гарантувала собі вихід з групи, але у разі перемоги може сподіватися на перше місце в квартеті,для цього Стяуа повинен не виграти свій матч. Вікторія перемогла в аналогічному матчі, чи зможе знову здобути три очки? 

Црвена Звезда - Кельн 

Німці за два матчі змогли з останнього місця повернутися в боротьбу за вихід з групи, адже зараз мають 6 очок та посідають третє місце, серби мають стільки ж очок, але за рахунок перемоги в першій зустрічі мають перевагу, до того ж вийти з групи може і БАТЕ у якого 5 очок. Чи зможе Кельн створити камбек та вийти в плей-офф Ліги Європи? 


Ми у Viber!