0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 777 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї "Спортпрогноз". 

1. Шахтар - Манчестер Сіті 

Гірникам потрібно не програти у цьому матчі, щоб вийти в плей-офф Ліги Чемпіонів, у іншому випадку Наполі у разі перемоги над Фейєноордом зможе обігнати Шахтар. В минулому турі Шахтар програв Наполі 3:0, а Ман Сіті переміг Фейєноорд, чим забезпечив собі перше місце. Чи зможе Шахтар вистояти проти однієї з найсильніших команд Європи? 

2. Баварія - ПСЖ 

Обидві команди вже гарантували собі місце в плей-офф Ліги Чемпіонів, а у цьому матчі буде вирішуватися, яка з команд по сяде перше місце в групі. Поки що саме ПСЖ йде першим та повинен не програти більше, ніж з рахунком 3:0, щоб зберегти своє перше місце. В минулому турі парижани розгромили Селтік 7:1, а Баварія перемогла Андерлехт. Чи вдасться німцям виграти у непереможних французів? 

3. Челсі - Атлетіко (Мадрид) 

Челсі вже забезпечив собі вихід з групи, а мадридцям потрібно лише сподіватися на диво, адже їм потрібно виграти у Челсі, а Рома не повинна виграти у Карабаха. При цьому сам Челсі спробує виграти, щоб посісти перше місце у групі, тому завдання матрацників надскладне. В минулому турі Челсі виграв у Карабаха, а Атлетіко здолав Рому, а в аналогічному матчі лондонці вирвали перемогу у іспанців. Чи зможе Атлетіко потрапити до плей-офф? 

4. Бенфіка - Базель 

Бенфіка вже не має ніяких шансів на потрапляння у єврокубки, адже не набрала жодного очка, а Базель у разі перемоги опиниться у плей-офф Ліги Чемпіонів, незалежно від матча ЦСКА та Манчестер Юнайтед. В минулому турі Бенфіка програла ЦСКА, а Базель сенсаційно переграв МЮ, а в першому матчі між цими командами Базель просто знищив свого суперника. Чи зможуть швейцарці повторити успіх та пройти далі? 

5. Лейпциг - Бешикташ 

Турки вже пройшли до наступного раунду Ліги Чемпіонів, вигравши у Монако в минулому турі, а Лейпциг залишив собі шанси, перемігши Порту. Тепер німцям необхідно виграти у Бешикташа, або сподіватися на поразку Порту. В аналогічному матчі турки перемогли з рахунком 2:0, чи зможе Лейпциг виграти цього разу та пройти в плей-офф у дебютному сезоні? 

6. Хоффенхайм - Лудогорець 

Німці не зможуть вийти до наступної стадії, адже посідають останнє місце в групі, а Лудогорець у разі хоча б нічиї гарантуватиме собі плей-офф Ліги Європи. Чи зможуть болгари набрати очки та пройти до наступного раунду? 

7. Аустрія - АЕК (Афіни) 

Все що потрібно зробити Аустрії - виграти матч проти греків, адже різниця між командами рівно три очки, а у першому матчі команди зіграли внічию 2:2, тому у разі перемоги австрійці вийдуть в плей-офф. У всіх інших випадках саме АЕК опиниться в Лізі Європи. Чи зможе Аустрія пройти далі? 

8. Аталанта - Ліон 

Обидві команди вже пройшли до раунду плей-офф та мають порівну очок, тому у цьому матчі будуть вирішувати, яка з команд посяде перше місце у групі. У разі перемоги кожної з команд, саме вона стане першою, а у разі нічиї менше, ніж 1:1 вперед вийде Аталанта, адже перший матч закінчився з рахунком 1:1. Якщо команди знову зіграють внічию 1:1, то перше місце посяде Аталанта через кращу різницю голів. Хто виявиться сильнішим у цьому матчі? 

9. Аполлон - Евертон 

Жодна з команд вже не зможе потрапити в Лігу Європи, але для Евертона зараз кожна перемога на вагу золота, адже команда знаходиться на спаді, тому навіть перемога, яка нічого не вирішить з турнірної точки зору, буде дуже важливою для ірисок. Чи вдасться їм перемогти? 

10. Зюльте-Варегем - Лаціо 

Лаціо вже забезпечив собі перше місце у групі та вихід далі, а Зюльте-Варегем навпаки, не має ніяких шансів на вихід з групи, адже Ніцца також забезпечила собі місце в плей-офф. Лаціо виграв у першій зустрічі, чи зможе перемогти у другій? 

11. Вітесс - Ніцца 

Голландці вже не зможуть вийти з групи, а Ніцца не опиниться вище другого місця, тому обидві команди немотивовані, і матч може мати будь-який результат. В першому матчі Ніцца перемогла, як закінчиться цей поєдинок? 

12. Зоря - Атлетік (Більбао)

Матч, який вирішить усе для Зорі, адже у випадку перемоги, команда з Луганська забезпечує собі вихід з групи з другого місця, а у разі нічиї або поразки з групи вийдуть іспанці. Зоря змогла перемогти Атлетік в Іспанії, чи зможуть українці знову створити сенсацію та нарешті вийти з надскладної групи?


Ми у Viber!