0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 776 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз». 

Сампдорія - Лаціо 

Команди знаходяться поруч одна з одною, Лаціо - на п’ятому місці та має 29 очок, а Сампдорія на шостому та має на три очка менше. Тому у випадку перемоги, Сампдорія зможе обігнати римлян, а Лаціо якщо виграє, продовжить наздоганяти Рому. Обидві команди у непоганій формі, виграли по три з останніх п’яти матчів. Хто може здобути важливі три очки у цій грі? 

Кротоне - Удінезе 

Кротоне посідає 15 місце в чемпіонаті та має стільки ж очок, скільки і Удінезе, який знаходиться на одну позицію вище, по 12 очок. Команди мають однакові показники в останніх п’яти матчах, чи зможе хтось з них виграти матч за 6 очок? 

Верона - Дженоа 

Верона знаходиться на передостанньому місці, набравши лише 9 очок, а Дженоа посідає 17 місце, маючи лише на одне очко більше. Обидві команди мало набирають очки, тому нічия найімовірніший результат між цими командами. Як закінчиться цей матч? 

Кан - Ліон 

Кан знаходиться на 7 позиції, має 23 очка та на 6 очок відстає від Ліона,який посідає 6 місце. Кан не програє вже три матчі, а Ліон програв вперше лише у минулому турі за п’ять матчів. Чи зможе Ліон повернутися до перемог? 

Монпельє - Марсель 

Монпельє посідає 8 позицію та набрав 21 очко, а Марсель знаходиться на третій позиції, та має 31 очко. Монпельє не програє вже 4 матчі, а Марсель виграв 4 матчі з п’яти останніх. Чи продовжить Марсель вигравати? 

Ейбар - Еспаньйол 

Ейбар посідає 16 місце в таблиці, набрав 14 очок, а Еспаньйол має 16 очок та 13 місце. Ейбар виграв у двох останніх матчах, а каталонці чергують перемоги з поразками. Хто виявиться сильнішим у цій грі? 

Лас-Пальмас - Бетис 

Лас-Пальмас знаходиться на передостанньому місці в чемпіонаті, має лише 7 очок та має прикласти зусиль, щоб вийти з зони вильоту. Бетис посідає високе для себе 9 місце, але вже у чотирьох матчах поспіль не може виграти. Чи зможе Бетис перемогти аутсайдера? 

Сетубал - Гімараеш 

Сетубал знаходиться за крок до зони вильоту, на 16 місці та програв у чотирьох останніх матчах. Гімараеш посідає 8 місце та чергує перемоги з поразками, але у цьому матчі може розраховувати на перемогу. Як завершиться цей матч? 

Ешторіл - Портімоненсе 

Ешторіл посідає останнє місце в турнірній таблиці, має лише 7 очок та здобув одне очок в останніх 6 матчах. Портімоненсе завдяки серії з п’яти матчів без поразок піднявся на 10 місце. Чи зможе Портімоненсе виграти у аутсайдера ліги? 

Вольфсбург - Борусія (Менхенгладбах) 

Вольфсбург знаходиться на 13 місці, набравши лише 14 очок та виграв лише один матч з останніх п’яти. Борусія виграла три останніх матчі, один з них у Баварії, завдяки чому посідає 4 місце. Чи зможе Борусія продовжити переможну серію? 

Бреда - Ексельсіор 

Бреда посідає передостаннє місце в таблиці та знаходиться в зоні вильоту, в останніх п’яти матчах набравши лише 2 очка. Ексельсіор посідає 10 місце та знаходиться в середині таблиці, щоправда програв два матчі поспіль, до цього вигравши 2. Чи зможе Ексельсіор виграти у аутсайдера? 

Зюльте-Варегем - Гент 

Зюльте посідає 14 місце,опустившись через три поразки поспіль у минулих турах, а Гент знаходиться на 7 позиції та навпаки має серію з трьох перемог поспіль. Чи зможе Гент продовжити свою переможну серію та серію поразок суперника? 


Ми у Viber!