0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 772 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз». 

Борусія (Дортмунд) - Шальке 

Перше дербі в сезоні між цими командами, які посідають місця в зоні єврокубків, та мають невелику різницю очок. Шальке посідає друге місце та набрав 23 очки, а Дортмунд знаходиться на шостому місці та має лише на 2 очка менше, тому у разі перемоги джмелі піднімуться до другого місця. До того ж Борусія програла у чотирьох з останніх п’яти матчів, а Шальке навпаки виграв чотири з п’яти. Чия серія припиниться в принциповому матчі? 

Айнтрахт - Байер 

Команди-сусіди турнірної таблиці, адже Айнтрахт посідає 7 місце, а Байер - 9, та має на два очка менше, але не програє в останніх п’яти матчах, так само як і Франкфурт. Чи зможе хтось перервати безпрограшну серію суперника? 

Ліверпуль - Челсі 

Команди з топ-5 АПЛ, Челсі знаходиться на третій позиції, має 25 очок, та виграв 4 матчі з останніх п’яти, вигравши 4 поспіль, а Ліверпуль має 22 очка, посідає п’яте місце, і також виграв у трьох турах поспіль. У разі перемоги Ліверпуль підніметься вище, а якщо програє то опуститься з топ-5, а Челсі продовжить боротьбу з Манчестерами. Чия перемога серія зупиниться? 

Крістал Пелес - Сток Сіті 

Аутсайдер чемпіонату, який виграв лише один матч в сезоні, має всього 5 очок та вже може вважатися командою, яка вилетить в Чемпіоншип. Сток Сіті посідає 15 місце, має 13 очок, тож має набирати три очки, щоб не опускатися нижче. Чи зможуть гончарі здолати аутсайдера? 

Рединг - Шеффілд Уенсдей 

Рединг знаходиться біля зони вильоту на 19 місці, набрав лише 17 очок, та чергує перемоги з поразками в останніх п’яти матчах, а Шеффілд посідає 11 місце з 25 очками та не програючи в останніх п’яти турах. Чи зможе Шеффілд продовжити цю серію? 

Халл Сіті - Брістоль Сіті 

Халл знаходиться за крок до зони вильоту, на 20 місці з 18 очками, лише на 4 більше ніж у команди з зони вильоту, що зумовлено п’яти -матчевою серією без перемог та трьох поразок. Брістоль знаходиться на 6 місці в зоні перехідних матчів, програвши лише в одному з п’яти останніх турів. Якій з команд сильніше захочеться взяти три очки? 

Бертон Альбіон - Сандерленд 

Матч між командами, які знаходяться у зоні вильоту,Бертон посідає 22 місце та має 14 очок, а Сандерленд -аутсайдер турніру, має 11 очок, та виграв лише в одному матчі в сезоні. Кожній з команд потрібно перемагати, як закінчиться матч за 6 очок? 

Болонья - Сампдорія 

Болонья посідає 10 місце в Серії А, та лише в минулому турі перервала чотирьохматчеву серію поразок, а Сампдорія в минулому турі зробила не менше - перемогла Ювентус з рахунком 3:2, чим підняла себе на 6 місце, та взагалі має непоганий шанс затриматися в єврозоні. Чи зможе Сампдорія продовжити набирати очки? 

Ренн - Нант 

Ренн знаходиться на 11 місці, набрав 15 очок та чергує переможні серії з програшними. Нант посідає 5 місце та знаходиться за крок до єврозони, але непостійні результати команди не дають можливості знаходитися в топ 4. Чи зможе Нант виграти у середняка Ліги 1 та повернутися на 4 місце? 

Кан - Бордо 

Обидві команди знаходяться вище середини таблиці, Кан посідає 7 місце, маючи 19 очок, а Бордо - 9 місце з 17 очками. Жодна з цих команд не може стабільно перемагати,бо в останніх п’яти матчах Кан переміг лише раз, а Бордо взагалі жодного разу. Хто з них виявиться сильнішим? 

Діжон - Тулуза 

Діжон посідає тринадцяте місце, набрав 15 очок, та завдяки трьом перемогам в останніх чотирьох матчах вийшов з зони вильоту. Тулуза посідає десяте місце та має лише на одне очко більше, та вже три матчі не може перемогти. Чи виявлять команди переможця? 

Мец - Ам’єн 

Мец - безнадійний аутсайдер Ліги 1,який набрав лише 4 очки, виграв лише один матч та відстає від передостаннього місця на 8 очок. Ам’єн знаходиться на 12 місці, та завдяки п’яти-матчевій безпрограшній серії набрав вже 15 очок. Чи зможе Ам’єн здобути легкі три очки? 


Ми у Viber!