0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 770 тиражу

Наполі - Шахтар 

Неаполітанці посідають третє місце, мають лише три очки та відстають від Шахтаря, який знаходиться на другій позиції, на 6 очок, тому італійцям потрібно перемагати з рахунком 1:0 або більше, та виграти наступний матч, за умовою поразки гірників. А Шахтарю досить зіграти внічию, щоб забезпечити собі вихід з групи. В аналогічному матчі перемогли українці 2:1. Чи зможе Шахтар забезпечити євро-весну? 

Борусія (Дортмунд) - Тоттенхем 

Борусія майже не залишила собі шансів на вихід з групи, але має боротися за вихід до Ліги Європи, адже ділить третє місце з двома очками з АПОЕЛем, а Тоттенхему перемога забезпечить перше місце в групі. В минулому турі Борусія зіграла внічию з кіпріотами, а шпори перемогли Реал, а в аналогічному матчі лондонці перемогли німців 3:1. Хто вийде переможцем цього разу? 

Севілья - Ліверпуль 

Команди посідають перші два місця, та відстає Севілья від Ліверпуля лише на одне очко, але у разі перемоги однієї з команд, цей клуб майже забезпечить собі вихід з групи. Команди не виявили сильнішого в аналогічному матчі, чи зможуть цього разу? 

Ювентус - Барселона 

Матч, який вирішить лише позиції команд в групі, адже Барселона вже забезпечила собі плей-офф Ліги Чемпіонів, а Ювентус у разі поразки матиме боротися з Спортингом у останньому турі, тож туринці спробують перемогти Барселону, щоб відігратися за матч у Іспанії, де каталонці перемогли 3:0. Чи доведе Барселона свою перевагу знову? 

Атлетико (Мадрид) - Рома 

Матрацники можуть вже після цього матчу не вийти з групи, адже посідають третє місце та відстають від Роми,яка посідає перше місце, на 5 очок. У разі перемоги італійців, Атлетико втрачає всі шанси на ЛЧ та боротиметься за Лігу Європи, але навіть дві перемоги не гарантуватимуть іспанцям вихід. Чи продовжить Атлетико боротися за плей-офф до наступного туру? 

Базель - Манчестер Юнайтед 

Манчестер вже на 99 відсотків у раунді плей-офф, а Базель повинен вести боротьбу з ЦСКА за путівку у наступний етап, адже обидві команди мають по 6 очок, але швейцарці гратимуть з МЮ, де вони повинні набирати не менше очок, ніж ЦСКА. В аналогічному матчі першого туру МЮ переміг, чи виграють дияволи у цій грі? 

ЦСКА (Москва) - Бенфіка 

ЦСКА має просте завдання - перемогти немотивовану Бенфіку, щоб вийти на чисте друге місце в групі, для цього їм потрібно повторити успіх аналогічного матчу, де росіяни зробили камбек та виграли, а Бенфіка ще не набрала жодного очка, тож чи вдасться ЦСКА наблизитись до плей-офф? 

Астана - Вільярреал 

Команди посідають друге та перше місце відповідно, при чому Астана відстає від Вільярреалу лише на одне очко, тож казахи мають шанс водночас забезпечити собі вихід з групи та обігнати прямого конкурента, щоправда теж саме може зробити іспанці, у випадку перемоги. Обидві команди перемогли в минулих турах, а Вільярреал виграв в аналогічному матчі, чи зможуть вони вдруге обіграти Астану? 

БАТЕ - Црвена Звезда 

У випадку перемоги БАТЕ, команда зможе піднятися з третього місця на друге, та наблизитися до плей-офф, але якщо виграють серби, які випереджають білорусів на одне очко, БАТЕ втратить навіть теоретичні шанси. Хто зможе майже гарантувати собі плей-офф ? 

Вікторія Плзень - ФКСБ 

Команди посідають друге та перше місце відповідно, Стяуа випереджає Вікторію на 4 очки, тож може вже забезпечити собі вихід далі у разі навіть нічиї, а от чехам потрібно набирати три очки, щоб залишатися у зоні виходу. Стяуа переміг в аналогічному матчі першого туру, чи зможе виграти у цьому? 

Лугано - Хапоель Беер-Шева 

Команди посідають четверте та третє місце в групі відповідно, але кожна з них ще має непоганий шанс пройти далі, для цього кожній з них потрібно перемогти в цьому та можливо і в наступному матчі, але у разі нічиї, у команд залишаються лише шанси на останній тур. Чи зможе одна з команд виявити переможця? 

Естерсунд - Зоря 

У групі ці команди посідають перше та друге місця маючи 7 та 6 очок, але третя та четверта команди мають 5 та 4 очки, тож ціна однієї поразки майже вирішальна. Тому Зоря повинна перемагати, або хоча б не програти, такі само цілі ставить і Естерсунд, тож як завершиться матч за 6 очок? 


Ми у Viber!