0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 769 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї " Спортпрогноз". 

1. Чорноморець - Олімпік 

Чорноморець знаходиться на передостанній позиції в турнірній таблиці та набрав лише 12 очок, а Олімпік посідає третє місце, відстаючи лише від лідерів чемпіонату та має 25 очок. В останніх трьох турах команди грали лише унічию, то чи зможе хтось перервати безвиграшну серію? 

2. Еспаньйол - Валенсія 

Валенсія посідає друге місце в чемпіонаті, відстаючи від Барселони на 7 очок, але у разі перемоги скоротить відставання до 4 очок. Еспаньйол знаходиться в середині турнірної таблиці та виграв лише один матч з п'яти останніх, а Валенсія всі п'ять з останніх п'яти. Чи зможуть кажани продовжити боротьбу з Барселоною? 

3. Лас-Пальмас - Леванте 

Лас-Пальмас знаходиться на дні турнірної таблиці, має лише 6 очок та програв всі п'ять останніх матчів. Леванте знаходиться в середині таблиці та вже не може виграти у п'яти турах поспіль. Хто зможе перервати серію без перемог? 

4. Атлетик Більбао - Вільярреал 

Атлетик знаходиться на дуже низькому для себе 15 місці, має лише 11 очок та програв у трьох останніх матчах. Вільярреал навпаки вже шостий, піднявшись завдяки чотирьом перемогам в останніх п'яти турах. Чи продовжить Вільярреал підйом по таблиці? 

5. Бордо - Марсель 

Бордо посідає 9 місце, набравши 16 очок, але втратив позиції програвши 4 останніх матчі. Марсель - четвертий, має 24 очки, відстає від Ліона на 1 бал, та набирає очки в останніх 5 турах. Яка з команд припинить свою серію, Бордо безвиграшну або Марсель безпрограшну? 

6. Кан - Ніцца 

Кан посідає високе 7 місце, має 18 очок та ще жодного разу не зіграв внічию. Ніцца знаходиться дуже низько, на 16 позиції, вигравши лише в минулому турі, до цього 4 рази програвши. Чи зможе Ніцца продовжити виходити з кризи? 

7. Зюльте-Варегем - Генк 

Обидві команди мають по 19 очок та знаходяться в середині турнірної таблиці, але Зюльте-Варегем туди опустився, а Генк піднявся завдяки 5 матчевій серії без поразок. Чи продовжить Генк підійматися до високих позицій? 

8. Локерен - Гент

Також команди сусіди, які мають по 16 очок, та ділять невисокі 11 та 12 місця, але Гент краще грав у 5 останніх матчах, здобувши три перемоги. Хто виявиться сильнішим у матчі за 6 очок? 

9. Гронінген - Вітесс 

Гронінген посідає 11 місце, має 9 очок та програв у останніх трьох турах, а Вітесс знаходиться на 5 місці, має 19 очок, але виграв лише один з останніх п'яти ігор. Чи переможе Вітесс слабшого суперника? 

10. Вердер - Ганновер 

Вердер посідає передостаннє місце в чемпіонаті, набрав лише 5 очок, вигравши лише у одному матчі з 11. Ганновер восьмий з 18 очками, та чергуючи перемоги з поразками в останніх матчах. Хто виявиться сильнішим в цій грі? 

11. Уотфорд - Вест Хем 

Уотфорд впав з 4 місця на 9 лише за три тури, де вони програли в усіх трьох матчах, а Вест Хем взагалі посідає 18 місце та, змінивши тренера, спробує звідти вибратися, та припинити серію без перемог. Чи зможуть молотобійці перемогти? 

12. Лідс - Мідлсбро 

Лідс посідає 11 місце, набравши 23 очки але відстає лише на три очки від Мідлсбро, який посідає 6 місце з 26 очками, тому перемога зможе підняти Лідс на 6 місце. Чи зможе Лідс зробити великий підйом в Чемпіоншипі?


Ми у Viber!