0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 767 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз». 

Ірландія - Данія 

В першому матчі команди не змогли виявити переможця, зігравши внічию 0:0, яка швидше була краще для господарів того матчу - Данії, адже якщо вони заб´ють в цій зустрічі, то матимуть перевагу гостьового голу, але насправді команди майже рівні, тому їх шанси майже однакові. Яка з цих збірних потрапить на Мундіаль? 

Німеччина - Франція 

Обидві команди вийшли з першого місця в своїй групі та потрапили на черговий Чемпіонат Світу, а Німеччина попутно виграла всі 10 ігор в кваліфікації. Матчі між цими командами завжди цікаві та результативні, до того ж тренери мають можливість заграти декілька варіантів стартового складу. Яка з цих топ-збірних переможе можливого конкурента на ЧС? 

Англія - Бразилія 

Ще один матч між претендентами на перемогу на Чемпіонаті Світу, адже обидва колективи без проблем пройшли з перших місць з блоків Європи та Америки, продемонструвавши свої наміри на головний турнір. Чи зможуть команди виявити переможця в цьому двобої? 

Росія - Іспанія 

Росія потрапила на ЧС як господар турніру, а Іспанія вийшла з першого місця в групі, не програвши жодної гри. Росія поступилася Аргентині, та знову гратиме проти топ-збірної. Чи вдасться росіянам нав’язати боротьбу? 

Румунія - Нідерланди 

Жодна з цих команд не потрапила на Мундіаль, але якщо Румунія не вважається основною командою на турнірі, то Нідерланди пропускають вже другий великий турнір, не зумівши пройти групу. Румунія перемогла Турцію в минулому матчі, а Нідерланди здолали Шотландію. Яка з команд продовжить перемагати?

Австрія - Уругвай 

Австрія не потрапила на головний турнір, не зумівши посісти друге місце в останньому турі, а Уругвай без проблем вийшов із своєї. В минулому матчі Уругвай зіграв внічию з Польщею, а Австрія ще не грала товариських матчів. Чи продовжить Уругвай здобувати перемоги? 

Угорщина - Коста-Рика 

Угорщина не змогла кваліфікуватися на Чемпіонат Світу, поступившись Швейцарії та Португалії, а Коста-Рика в черговий раз здивувала, потрапивши на головний турнір з другого місця. В минулому матчі Коста-Рика програла Іспанії 0:5, чи зможе перемогти в цьому? 

Словаччина - Норвегія 

Словаччина не потрапила на Мундіаль лише через найменшу кількість набраних очок команд з другого місця, а Норвегія непогано відіграла, теж не потрапивши на турнір. Словаччина програла Україні в минулому матчі 2:1, а Норвегія поступилася Македонії. Чи зможе одна з команд реабілітуватися? 

Польща (до 21) - Данія (до 21) 

Команди посідають перші два місця в групі, Польща на другому з 8 очками, а Данія виграла всі 4 матчі, тому має 12 очок та може укріпити своє лідерство, якщо здолає Польщу, яка щоправда ще не поступалася. Чи зможе Данія відірватися та закріпитися на першій позиції? 

Норвегія (до 21) - Ірландія (до 21) 

Норвегія посідає п’яте місце в групі, зігравши п’ять матчів та набравши в них п’ять очок, а Ірландія знаходиться на першій позиції з 10 очками в чотирьох іграх, випереджаючи Німеччину на один бал. Ірландія - фаворит матчу, чи вдасться їм подовжити лідерство в групі? 

Уельс (до 21) - Румунія (до 21) 

Уельс посідає четверте місце у групі, вигравши два та програвши два з чотирьох матчів, а Румунія - лідер групи з 11 очками у п’яти матчах,та випереджаючи Боснію на 2 очки, а Уельс у випадку перемоги підніметься на другу позицію. Яка з команд здобуде надважливі три очки? 

Шотландія (до 21) - Україна (до 21) 

Шотландія випереджає Україну на одне місце в турнірній таблиці, посідаючи четверте місце з сіма очками, а Україна лише п’ята з п’ятю балами та лише з одною перемогою. Шотландія зіграла внічию з Латвією в минулому турі, а Україна поступилася Нідерландам. Жовто-блакитним необхідно перемагати, щоб повернутися до боротьби у групі, чи здобудуть вони важливі три очки? 


Ми у Viber!