0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 766 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз». 

Греція - Хорватія 

Хорвати майже забезпечили собі перемогу в протистоянні, вигравши в першому матчі з рахунком 4:1. Голи хорвати забивали дуже просто, та взагалі перемогли суперника по всім статтям. Грекам потрібно перемагати з рахунком 3:0, що виглядає майже неможливо. Чи виявляться хорвати знову сильніші?

Кот-д‘ївуар - Марокко 

Команди вирішать долю путівки на Чемпіонат Світу саме в цьому матчі. Івуарійці знаходяться на другому місці та позаду на одне очко від марокканців, тому їм необхідно лише перемагати, а Марокко задовольнить і нічия. Хто поїде на Чемпіонат Світу? 

Гана - Єгипет 

Матч нічого не вирішує з турнірної точки зору, адже Єгипет гарантував собі місце на Чемпіонаті Світу в Росії ще в минулому турі, відірвавшись на 4 очки від другого. Гана посідає третє місце, тому максимум може піднятися ще на друге, але не більше. Чи завершать єгиптяни групу з перемогою? 

Конго - Уганда 

Жодна з команд не матиме можливості щось змінити, Уганда посідає друге місце та відстає від Єгипту на 4 бали, тому теоретично не може вийти далі, а Конго взагалі посів останнє місце, набравши лише одне очко. Чи зможуть вони вперше перемогти? 

Катар - Чехія 

Господарі наступного Чемпіонату Світу прийматимуть команду з Європи, яка не змогла пройти свою кваліфікаційну групу, натомість Катар також посів останнє місце в групі та не вийшов далі, але вдало грає в товариських матчах. Хто виявиться сильнішим у цій грі? 

Македонія - Норвегія 

Жодна з команд не змогла вийти на Чемпіонат Світу, але Норвегія продемонструвала досить непогану гру, та посіла третє місце у групі з Німеччиною та Ірландією, а Македонія як завжди залишилася внизу. Хто зможе виграти у цьому матчі? 

Вірменія - Кіпр

Не одна з команд не потрапила на Чеміпонат Світу, але Кіпр зупинився за крок до успіху, посівши третє місце в групі з Грецією і Бельгією, а Вірмени залишилися на дні турнірної таблиці. Чи зможе одна з команд перемогти? 

Грузія - Білорусь  

Команди з пост-радянського простору не змогли продемонструвати нормальну гру та посіли у своїх групах нижні місця. Грузія вважається більш сильною командою,тому матиме перевагу. Чи зможуть грузини перемогти білорусів? 

Косово - Латвія 

Косово виступив у своїй групі та зумів набрати декілька очок, а Латвія не змогла здобути хоч якихось результатів у своїй кваліфікації. Чи зможе Косово нарешті перемогти? 

Венесуела - Іран 

Венесуела не пройшла у кваліфікації з Америки, а Іран зумів вийти в плей-офф кваліфікації, але не пройшов до фіналу та зупинився на шляху к турніру. Хто зможе порадувати власних вболівальників? 

Польща - Мексика 

Обидві команди вийшли в головний турнір Чемпіонату Світу, Польща без проблем посіла перше місце та забезпечила собі вихід, а Мексика виграла групу в Центральній Америці та знову вийшла на ЧМ. Яка з цих сильних команд переграє іншу? 

Греція (до 21) - Хорватія (до 21) 

Команди мають порівну очок - 12, посідаючи перешле та друге місце, вигравши абсолютно усі матчі та навіть маючи схожу різницю голів. Одна з команд може випередити суперника, хто саме очолить групу?


Ми у Viber!