0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 765 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз». 

Україна - Словаччина 

Обидві команди не змогли вийти до головної стадії Чемпіонату Світу, тому спробують використати нових гравців та змінити щось у своїй грі. Чи зможе Україна здобути перемогу в товариському матчі?

Англія - Німеччина 

Кожна з команд вийшла з першого місця у своїй групі на Чемпіонат Світу, не програвши жодного матчу, а Німеччина взагалі не втратила очок. Матчі між цими командами завжди цікаві та результативні, як закінчиться цей?

Польща - Уругвай 

Поляки змогли вийти до групової стадії Чемпіонату Світу з європейського блоку, а Уругвай пройшов з американського, майже не зазнавши проблем. Топові нападники світу зустрінуться у цьому матчі, Левандовскі та Суарес, яка з команд переможе? 

Південна Корея - Колумбія 

Колумбія змогла пройти на Чемпіонат Світу, але була дуже близька, щоб не змогти це зробити, а Корея не змогла пробитися на турнір, хоча і дійшла до раунду плей-офф. Чи переможе Колумбія досить простого суперника?

Румунія - Туреччина 

Жодна з команд не змогла пройти групову стадію кваліфікації, посівши нижчі місця в таблиці. Обидві команди спробують покращити свою гру, хто виявиться сильнішим? 

Шотландія - Нідерланди 

Шотландія зупинилася за крок до виходу з групи на чемпіонат Світу, посівши друге місце з найнижчим показником очок, а Нідерланди взагалі були третіми та пропустили вперед Швецію, тож командам потрібні зміни. А хто виявиться кращим в цій зустрічі? 

Північна Ірландія - Швейцарія 

Північній Ірландії для виходу на чемпіонат Світу потрібно перегравати одну з найсильніших команд серед усіх, хто потрапив у плей-офф, адже Швейцарія лише одного разу поступилася Португалії, а всі інші матчі виграла, а Ірландія сильно трималася в групі з Німеччиною та посіла друге місце. Хто забезпечить собі перевагу в першому матчі? 

Швеція - Італія 

Стовідсотково найцікавіший матч в усьому плей-офф, бо одна з цих регулярів чемпіонату Світу не потрапить на турнір. Швеція посіла друге місце в групі, пропустивши лише Францію, а Італію трохи відстала від Іспанії через дві нічиї з слабкими суперниками. Хто з цих монстрів виявиться кращим? 

Гондурас - Австралія 

Важливий матч для обох команд, який дає їм можливість вийти на Чемпіонат Світу, де вони не часто можуть з’явитися. Австралія має більше ігрового досвіду, та вважається фаворитом, та чи зможуть вони подолати ще один бар’єр на шляху до світової першості? 

ПАР - Сенегал 

ПАР повинен перемагати, щоб залишити собі примарні шанси на вихід з групи, а Сенегалу пеермоги досить, щоб забезпечити собі вихід на Чемпіонат Світу за тур до кінця, то чи зможуть сенегальці знову перемогти південноафриканців? 

Алжир - Нігерія 

У Алжира не має можливості потрапити на Чемпіонат Світу,так само як і Нігерія не може втратити свій квиток на турнір, адже різниця між ними у три місця та 12 очок, тому матч лише формальність. Як закінчиться поєдинок між лідером і аутсайдером? 

Україна (до 21) - Англія (до 21) 

Україна ще не поступалася в розіграші Євро,але двічі зіграла внічию, а Англія по два рази перемогла та поділила очки, тому у випадку перемоги жовто-блакитні піднімуться на перше місце та зрівняються з англійцями. Чи вдасться Україні посилити свої позиції?


Ми у Viber!