0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 761 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї „Спортпрогноз”. 

Рома - Челсі 

В минулому турі команди видали найяскравіший поєдинок тижня, зігравши в результативну нічию 3:3. Турнірне положення у групі не змінилося, Челсі посідає перше місце, Рома друге, тому усе що потрібно кожній з команд для  майже забезпечення виходу з групи - виграти в цьому матчі. Чи вдасться командам знову забити багато?

Спортинг (Лісабон) - Ювентус 

В минулому турі Ювентусу вдалося перемогти португальців з рахунком 2:1, тому у разі перемоги і у цьому матчі стара сеньйора забезпечить вихід з групи та буде боротися за перше місце з Барселоною, а Спортинг спробує вийти з групи третім та потрапити в Лігу Європи. Чи переможе Ювентус знову?

Базель - ЦСКА (Москва) 

Минулого тижня швейцарці без проблем перемогли росіян з рахунком 0:2, та серйозно заявили про свої наміри продовжити боротьбу в турнірі, а от ЦСКА найшвидше буде грати в Лізі Європи, якщо звичайно не виграє цей матч. Чи продовжить Базель шлях до виходу з групи?

Бешикташ - Монако 

Турки зуміли перемогти чемпіона Франції та вже однією ногою вийшли з групи, вигравши непростий матч в гостях 1:2. Монако повинен перемагати не тільки в цьому матчі, але і в наступних, адже знаходиться поруч з Порту та Лейпцигом. Бешикташ у випадку вікторії найшвидше вийде з групи з першого місця та зекономить сили на інших матчах. Чи вдасться Монако повернутися у гонку?

Наполі - Манчестер Сіті 

У Наполі небагато шансів перемогти Манчестер Сіті, бо в минулому турі міщани легко перемоги, а в АПЛ майже не втрачають очки як і Наполі в серії А. Але італійці можуть досягти успіху, щоб спробувати наздогнати Шахтар, а Ман Сіті забезпечить собі вихід з групи у разі перемоги. Який з лідерів чемпіонатів виявиться кращим?

Тоттенхем - Реал Мадрид 

Минулий матч між командами видався дуже емоційним, кожна з команд могла перемогти, але долю гри вирішив один пенальті та один автогол в різні ворота. Через нічию Борусії з АПОЕЛем швидше за все обидві команди зможуть вийти з групи, але хто з них посяде перше місце може вирішитися буквально в цій грі. Чи зможе хтось перемогти цього разу?

Янг Бойз - Динамо Київ 

В минулому матчі команди розписали нічию 2:2, що дає киянам перевагу в турнірній таблиці, але Динамо не може виграти вже 5 матчів в чемпіонаті, тому має реабілітуватися в Лізі Європи. Янг Бойз - головний претендент крім Динамо на вихід з групи, тож у випадку перемоги киян, Динамо забезпечить собі місце в турнірі. Чи припинить Динамо безпереможну серію? 

Славія (Прага) - Вільярреал 

Команди не змогли виявити переможця в минулому турі, зігравши внічию 2:2, але все одно вважаються головними претендентами на вихід з групи, але будуть ділити перше місце в цьому матчі. Чи виявиться сильнішим одна з команд цього разу? 

Істанбул Башахшехір - Хоффенхайм 

Хоффенхайм здобув важливу перемогу над Істанбулом, за рахунок чого може наздогнати лідерів, якщо знову виграє у турків, яким навпаки потрібно наздоганяти хоч когось, бо вони аутсайдери групи, і навряд чи зможуть вийти далі, тому у німців мотивація набагато більше. Чи зможуть вони повернутися у боротьбу за вихід ?

Аполлон - Аталанта 

Аталанта закріпила своє лідерство перемогою в минулому турі з рахунком 3:1, тому якщо італійці виграють і цей матч, то зможуть ізолювати від себе всіх конкурентів. Аполлону потрібно виграти не тільки в цій грі, адже вони конкуруватимуть з Ліоном. Чи вдасться Аталанті завчасно вийти з групи? 

Гімараеш - Марсель 

Португальці майже не залишили собі шансів на вихід з групи, програвши Марселю в минулому турі з рахунком 2:1. У французів все непогано, вони відстають від Ред Булла на одне очко, тому зможуть укріпити свою позицію у випадку другої перемоги. Чи здобуде Марсель чергові три очки? 

Кельн - БАТЕ  

Кельн програв усі матчі в Лізі Європи, включно з минулим туром, де БАТЕ зумів здобути важливу перемогу, яка підняла їх на друге місце. У німців не має шансів вийти далі,до того ж вони програють майже всі матчі в чемпіонаті, а для БАТЕ це можливість піднятися в таблиці та відірватися від Црвени Звезди. Чи зможуть білоруси здобути ще одну важливу перемогу? 


Ми у Viber!