0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 758 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї " Спортпрогноз". 

1. Олександрія - Динамо ( Київ )

Кияни посідають друге місце в чемпіонаті, та не можуть перемогти уже в чотирьох іграх поспіль. Олександрія знаходиться на 9 позиції, адже в останніх матчах майже не перемагає. Але у кубковому матчі навіть фаворит може поступитися, то як закінчиться перша зустріч команд? 

2. Лейпциг - Баварія 

Перший матч між минулорічними першим та другим місцем, які щоправда в цьому сезоні не виглядають так сильно, як у минулому. Лейпциг не може стабільно перемагати, а Баварія ще не віднайшла свою гру, тому обидві команди відстають від першого місця. Одна з цих команд пройде далі, залишивши позаду конкурента, хто саме зможе наблизитися до перемоги в турнірі? 

3. Вердер - Хоффенхайм 

Вердер - аутсайдер чемпіонату, який не може набрати більше одного очка за матч вже давно, а Хоффенхайм гратиме на три фронти, щоправда поки що справляється з цим непогано, граючи і в Бундеслізі, і в Лізі Європи досить успішно. Чи вдасться їм продовжити боротьбу за кубок? 

4. Кайзерслаутерн - Штутгарт 

Представник другої Бундесліги зустрінеться з командою, яка грає в першій лізі, але посідає лише 13 місце, чергуючи поразки та перемоги. Але шваби все одно фаворити, адже Кайзерслаутерн посідає останнє місце в другій лізі, та виграв лише один матч з 11. Чи переможе Штутгарт? 

5. Вальядолід - Леганес 

Вальядолід грає у другому іспанському дивізіоні, та посідає там лише 7 місце, на відміну від Леганеса, який знаходиться на п'ятому місці в Ла Лізі, та виграє в таких команд як Атлетік. Тож у Леганеса є можливість боротися за кубок країни, чи зможуть вони забезпечити перевагу в першому матчі? 

6. Ейбар - Сельта 

Ейбар - найгірша команда Іспанії по різниці забитих та пропущених, маючи показник -17, через що і посідає лише 17 місце. Сельта знаходиться в середині турнірної таблиці, рівно на 10 місці, зовсім не демонструючи минулорічного футболу. Але кельти все одно виступають краще за Ейбар, тому чи переможуть вони в матчі з аутсайдером? 

7. Страсбур - Сент-Етьєн 

Страсбур знаходиться на 17 місці в Лізі 1, але в минулому турі дивом зумів в меншості переграти учасника Ліги Європи Ніццу. Сент-Етьєн йде шостим, борючись за місце в єврокубках, але програвши в минулому турі. Тому результат може стати несподіваним, хто пройде далі? 

8. Діжон - Ренн 

Діжон - один з аутсайдерів чемпіонату, посідає 18 місце, але Ренн також знаходиться біля зони вильоту, маючи рівну кількість очок з 18 місцем. Тому для кожної з команд це шанс зачепитися за трофей, але для цього потрібно перемагати, чого команди робити в цьому сезоні майже не можуть. Хто з цієї пари аутсайдерів продовжить боротьбу за кубок? 

9. Болонья - Лаціо 

Обидві команди знаходяться в верхній частині турнірної таблиці, Болонья на восьмому, а Лаціо на четвертому, відстаючи від першого лише на 4 очки. До того ж римляни змогли перемогти Ювентус в Турині, а от Болонья свій матч не змогла виграти. Лаціо - фаворит, та чи продовжать орли шлях до вершини чемпіонату? 

10. Фіорентина - Торіно 

Команди мають порівну очок, тому ділять між собою дев'яте та десяте місце відповідно. Але у Фіорентини кращі результати в останніх іграх, дві перемоги поспіль, а Торіно за цей час зіграв одного разу внічию. Тому перевагу матимуть фіалки, чи допоможе їм домашній стадіон? 

11. Генк - Брюгге 

Генк, який знаходиться лише на одинадцятому місці, навряд чи зможе зупинити Брюгге, який виграв десять з одинадцяти можливих матчів в чемпіонаті, посідає абсолютне перше місце, випереджаючи друге на 8 очок. Генк переміг лише в одному з останніх п'яти ігор, тож чи продовжить Брюгге домінувати в Прем'єр-Лізі? 

12. Абердин - Селтік 

Матч між двома найкращими командами чемпіонату, які посідають друге та перше місце, зіграють між собою, щоб виявити сильнішого. Обидві команди мають по 23 очки, тому цей матч може стати переломним для усього турніру. Селтік програв в останній грі в Лізі чемпіонів Баварії, але в чемпіонаті поступився лише одного разу за сезон, так само як і Абердин. Як завершиться матч за 6 очок? 


Ми у Viber!