0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Наші "запалюють" у Європі!

Головним героєм футбольної неділі став півзахисник "Аталанти" Руслан Малиновський. У двох попередніх матчах за свій клуб він віддавав по дві результативні передачі, однак на поєдинок з "Ювентусом" Джан П'єро Гасперіні залишив українця в запасі. Малиновський вийшов на заміну на 72-й хвилині, і саме він незадовго до фінального свистка приніс перемогу своїй команді!

Вже потім Гасперіні пояснив своє рішення так: "Малиновський залишився в запасі, так як наші заміни мають ключову роль. Після його виходу у нас з'явилася інтенсивність в атаці і ми забили переможний гол". Завдяки цій перемозі "Аталанта" вийшла на третє місце з двоочковим відставанням від "Мілана". На ті ж два очки "бергамаски" випереджають "Ювентус".

У заключному турі "регулярного" чемпіонату Бельгії "Генту" була необхідна гостьова перемога над "Зюльте-Варегемом". І "Гент" не просто обіграв безпосереднього конкурента, а знищив його з рахунком 7-2! Успіху своєї команди посприяв Роман Яремчук, на рахунку якого два голи і одна результативна передача. Українця визнали найкращим гравцем матчу, а його команда піднялася на сьоме місце і продовжить боротьбу за єврокубкові місця у так званому плей-офф.

Загалом у нинішньому сезоні Яремчук провів за свій клуб 37 матчів, у яких забив 20 голів і віддав 8 асистів. У бельгійській і українській пресі постійно з'являються новини про інтерес до нього з боку представників європейських топ-чемпіонатів. Зокрема, минулого тижня повідомлялося про можливий переїзд Яремчука в англійський "Вулверхемптон".


Ми у Viber!