0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Цитати тижня: Лапорта, Льоріс, Капелло...

Поки історія зі створенням європейської Суперліги лише набирає обертів, наводимо найяскравіші футбольні висловлювання минулого тижня.

Лапорта про новий контракт Мессі

- Ми робимо все можливе, щоб Мессі залишився. Леонель не втратив мотивацію, переговори тривають у потрібному ключі, ми рухаємося до підписання нового контракту. Мессі - найкращий у світі, він глибоко вкорінився в "Барселоні". Я переконаний, що він хоче залишитися, і ми зробимо все, щоб це сталося.

Кассано про роботу Конте

- Так, у цьому сезоні "Інтер" виграє скудетто, але Конте ніколи не зможе побудувати команду великих чемпіонів, що увійде в історію. Тому на місці керівництва я б не пропонував йому новий контракт. Вважається, що команда Конте грає за схемою 3-5-2, але це не так. Це "Аякс" Луї ван Гала грав за такою схемою, а у нинішнього "Інтера" - 5-3-2. Всі гравці знаходяться за лінією м'яча, це справжній "автобус". "Інтеру" просто пощастило, що в Італії зараз немає нікого сильнішого. Якщо президенту потрібен результат не тільки в Серії А, він повинен вигнати Конте.

Скоулз про підписання Холанда

- Ми всі знаємо, наскільки сильний Ерлінг Холанд. У нього склалися чудові стосунки з Сульшером, а "МЮ" необхідно підсилити склад центрфорвардом. Ерлінг - це ідеальний варіант. Але інші клуби теж можуть здійснити трансфер Холанда. Не потрібно забувати про те, що його батько грав за "Манчестер Сіті". Цей фактор може зіграти дуже важливу роль. Подивимося, що буде далі. Маю велику надію, що він вибере саме "Юнайтед".

Капелло про роботу Фонсеки

- Мені подобається Фонсека. Він навчив команду грати. В "Ромі" зібраний хороший колектив, і тільки травми з хворобами не дозволили їй замахнутися в цьому сезоні на щось більше. Я вірю в нинішню "Рому", вірю, що їй під силу поборотися за перемогу в Лізі Європи, вірю, що вона зможе завоювати путівку в Лігу чемпіонів. Я від щирого серця бажаю успіху Фонсеці і хочу, щоб він залишився в команді.

Льоріс про виліт "Тоттенхема"

- Я чув різку реакцію на мої слова після вильоту "Тоттенхема" з Ліги Європи. Але як капітан команди, я несу відповідальність, коли виступаю перед камерою після настільки великої невдачі. Ми всі хотіли виграти Лігу Європи. Поразка від загребського "Динамо" - це те, що прийняти неможливо. Справа не у відсутності поваги. Справа в стандартах клубу і переможних амбіціях. Після такого провалу, коли ми виграли перший матч з рахунком 2-0, я просто зробив чесну заяву. Я хочу, щоб ми розділили відповідальність. Я перший, кого потрібно звинувачувати. Але справа не тільки в мені. Справа і в інших гравцях, в тренерському штабі, в клубі...


Ми у Viber!