0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Підсумки 417 тиражу

Стартовий тур Ліги Європи виявився міцним горішком для українських прогнозистів, розкусити який жодному з них так і не вдалося.

Результати 12-ти матчів 417 тиражу лотереї «Спортпрогноз», який повністю складався з матчів 1-ого туру Ліги Європи, не передбачив жоден гравець. І це при тому, що більшість поєдинків розіграшу завершилась достатньо очікувано. Приміром, головним сюрпризом для прогнозистів стала виїзна перемога португальської Браги в протистоянні з чеським Слованом. На такий підсумок зустрічі була зроблена чверть усіх ставок, що не так уже й мало. Не очікували гравці і на мирову в дуелі грецького Астераса та іншого представника Чехії – празької Спарти. На нічию в цьому матчі поставили 27 відсотків прогнозистів. Результати решти поєдинків вірно передбачали 30-ть процентів гравців і більше, але скласти абсолютно точну виграшну комбінацію нікому з них не вдалося.

За крок від джек-поту зупинилися 4-ро прогнозистів. За 11-ть вірно передбачених матчів вони виграли по 4700 гривень. А 73 гравці, їм підкорилися 10-ть пар, покладуть до своїх кишень по майже 350 гривень. Що ж, джек-пот уже вкотре втримав оборону, а переможець наступного тиражу, якщо він буде, може виграти вже 190 тисяч гривень. Не проґав свій шанс. Можливо, цим щасливчиком будеш саме ти. Удачі!

Ми у Viber!