0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Підсумки 319-ого тиражу

Джек-пот втримав оборону – результати 12-ти матчів не передбачив жоден гравець.

Джек-пот лотереї «Спортпрогноз» впевнено тримає оборону – вгадати результати 12-ти матчів 319-ого тиражу не вдалося нікому з українських прогнозистів.

Особливе місце в програмі розіграшу займала «чемпіонська» битва в англійській  Прем’єр-Лізі. У протистоянні Челсі та Манчемстер Сіті більшість гравців віддавала перевагу «аристократам» (56 % усіх ставок), а ось у «містян» вірили лише 18 %. Утім, усе завершилось миром, а на такий підсумок зустрічі було зроблено 25 % усіх ставок. Це не багато, але й не мало, однак результат матчу на «Стемфорд Брідж» став головним сюрпризом тиражу нарівні з підсумком протистояння Джеона та Фіорентини в італійській Серії «А». На компроміс у цій зустрічі було так само зроблено 25 % всіх ставок. А ось результати решти поєдинків передбачали вже 30 відсотків гравців і більше.

Однак, попри достатньо очікувані підсумки матчів розіграшу, джек-пот нікому так і не підкорився. А ось в кроці від нього зупинились одразу 6-ро гравців – вони виграли по 5200 гривень кожен. За 10-ть вгаданих пар, цим можуть похвалитися 48 прогнозистів, лотерея «Спортпрогноз» виплатить по майже 900 гривень.

Ми вітаємо гравців із цим успіхом і бажаємо перемог у майбутньому. Грайте та вигравайте разом з нами. Удачі!

Ми у Viber!