0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Підсумки 324-ого тиражу

Джек-пот зростає – результати 12-ти і навіть 11-ти матчів не передбачив жоден гравець.

324-ий тираж лотереї «Спортпрогноз» був багатим на сенсації, але українським прогнозистам радості від цього мало. Результати 12-ти і навіть 11-ти матчів не зміг передбачити жоден гравець.

У протистоянні Сандерленда та КПР очевидними фаворитами були «чорні коти», адже «рейнджери» перед тим програли всі свої виїзні матчі в нинішньому розіграші англійської Прем’єр-Ліги. До того ж, команда Густаво Пойетта, традиційно, потужно виглядає в домашніх поєдинках. Але сталося не так, як гадалося. «Обручі» присоромили скептиків, здобувши, загалом, заслужену перемогу – 2:0. От тільки на перемогу лондонської команди було зроблено лише 8 відсотків ставок. Так само як і на «вікторію» Лідса у виїзній зустрічі проти Редінга в рамках Чемпіоншипу. Ще одна несподіванка – нічия Саутгемптона та Вест Хема. Поставити на мирову в цьому поєдинку ризикнув тільки кожен п’ятий прогнозист.

Відтак, найкращим результатом тиражу стали 10-ть вгаданих пар – цим можуть похвалитись 3-оє гравців. Вони виграли по майже 7 тисяч гривень кожен. А джек-пот, тим часом, зростає. Переможець наступного розіграшу може виграти вже 130 тисяч гривень. Не проґав свій шанс!

Ми у Viber!