0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Підсумки 320-ого тиражу

Одразу 19-ть гравців зупинилися за крок від джек-поту.

Неймовірно, але джек-пот лотереї «Спортпрогноз» продовжує вперто тримати оборону. Ось і цього разу результати 12-ти матчів не вдалося передбачити жодному гравцю. Навіть при тому, що ні гучними сенсаціями, на навіть якимись особливими сюрпризами 320-ий тираж не відзначився.

Наприклад, головною несподіванкою для українських прогнозистів став підсумок дуелі в італійській Серії «А» між Торіно та Сампдорією. Генуезці, поза сумнівом, у нинішньому сезоні виглядають краще, але все ж зазнали розгромної поразки – 1:5. На «биків» була зроблена кожна третя ставка (33 %). Приблизно стільки ж гравців передбачили нічиї в матчах Локерен – Гент і Жіл Вісенте – Сетубал. І це, виходячи з відсоткового розподілу ставок, найбільші сюрпризи розіграшу. Зазвичай, за таких обставин хоча б одному прогнозисту вдається вгадати підсумок усіх 12-ти пар, але не цього разу.

А ось 11-пар підкорились одразу 19-ом гравцям – вони виграли по майже 700 гривень кожен. Результати 10-ти матчів передбачили 214 прогнозистів – вони отримають по майже 80 гривень. Ми вітаємо гравців із цим успіхом і бажаємо перемог у майбутньому. А джек-пот, тим часом, зростає і складає вже 240 тисяч гривень. Старт наступного тиражу вже у вівторок. Не проґав свій шанс. Удачі!

Ми у Viber!