0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Підсумки 284-ого тиражу

12-ть пар не підкорились жодному гравцю.

Ліга Європи, вже вкотре, підтвердила статус одного з найбільш непередбачуваних турнірів Старого світу. Принаймні, результати 12-ти матчів 284-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз» не передбачив жоден гравець.

Автором головної сенсації став Цюріх – швейцарці в рідних стінах розібрались із Вільяреалом, однак в їхній успіх повірили лише 12-ть відсотків гравців. Здивувало і Ріу-Аве – португальці також вдома подужали Стяуа. На їхню перемогу було зроблено на 2 відсотки ставок більше. А замикає топ-трійку сюрпризів Брюгге, який на виїзді переміг міцний Копенгаген. На бельгійців ризикнули поставити трохи менше 18-ти відсотків прогнозистів.

Найкращим результатом тиражу стали 11-ть вгаданих пар – цим може похвалитись 4-ро гравців, які виграли по майже 6 тисяч гривень кожен. А 69-ть прогнозистів за 10-ть вірно передбачених матчів поповнять свої гаманці на 455 гривень. Компанія МСЛ та лотерея «Спортпрогноз» вітають гравців із цим успіхом і бажають перемог у майбутньому. Грайте та вигравайте разом з нами. Удачі!

Ми у Viber!