0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Цитати тижня: Гвардіола, Клопп, Азар

Минулого тижня збірна України ще двічі зіграла внічию, а Хосеп Гвардіола і Юрген Клопп, користуючись міжнародною паузою, міркували про своє майбутнє. Крім цього, дуже відвертими були гравці мадридського "Реала". Наводимо найяскравіші футбольні висловлювання.

Гвардіола про плани на майбутнє

- Моїм наступним кроком може стати національна збірна, якщо з'явиться така нагода. Я повинен буду зробити перерву після семи років, проведених у "Манчестер Сіті". Мені потрібно буде зупинитися і подивитися, повчитися в інших тренерів. Я хотів би очолити збірну і попрацювати на Євро, Кубку Америки або чемпіонаті світу.

Клопп про те, що буде після "Ліверпуля"

- Коли мій контракт із "Ліверпулем" закінчиться, коли б це не сталося, для початку я хочу зрозуміти і згадати, як це - знову вести нормальне життя. У мене ніколи не було перерви в тренерській роботі, але я абсолютно спокійний із цим питанням. Відпочинок на рік може бути дуже корисний. У мене класна робота, це неймовірна розвага. Єдина проблема - моя робота ніколи не закінчується, немає можливості переключитися на щось інше. Я не знаю, чи зможу працювати до старості.

Бейл про повернення в "Реал"

- У мене завжди були гарні стосунки з Карло Анчелотті, а тепер мені вдалося провести якісну передсезонну підготовку. Моя оренда в "Тоттенхем" посприяла тому, що я знову отримую задоволення від професії. Завжди добре грати у здоровому середовищі. Це й було основною причиною того, чому я зважився на оренду. Це була та перерва, яка була необхідна мені для того, щоб привести свою свідомість в порядок, і зрештою я чудово провів час у Лондоні. Однозначно, це допомогло мені добре виступити на Євро-2020, після чого я переніс позитивний досвід на матчі "Реала" в новому сезоні. Очевидно, що умови в Мадриді стали значно кращими для мене.

Еден Азар про свої травми

- Сподіваюся одного разу прокинутися вранці і чудово себе почувати. Якщо я відчуваю біль, я виходжу з нею і на футбольне поле. Я чекаю того моменту, коли зможу показати мою цінність знову. "Реал" уже витратив на мене чимало грошей, і я хочу їм дещо повернути. Люди думають, що я завжди травмований, і це правда. Та якщо ви подивитеся на мою кар'єру, то не знайдете іншого гравця, який за десять років зіграв так багато матчів. Я роблю те, що маю робити. На даний момент все йде добре, я почуваюся краще, але я ще не готовий на всі сто відсотків. Іноді це важко зрозуміти: ти робиш усе, що тобі потрібно, але навіть це не допомагає. І тоді раптово може настати момент, коли ти більше не хочеш робити нічого.


Ми у Viber!