0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Цитати тижня: Холанд, Куртуа, Інфантино.

Минулого тижня сталася головна подія січневого трансферного вікна - серб Душан Влахович перейшов із "Фіорентини" до "Ювентуса" за 75 мільйонів євро. Окрім цього, Владислава Супрягу орендувала "Сампдорія", а Данило Ігнатенко найближчі півроку проведе в "Бордо". Пропонуємо найяскравіші футбольні висловлювання.

Суркіс про звільнення Шевченка

— Не звертайте уваги на те, що в нього сталося у "Дженоа". Нехай він на мене ображається, нехай не ображається, але це його чергова помилка. Він пішов у команду, як каже головний експерт Йожеф Сабо, де немає футболістів. Футболісти є, але якої якості ці футболісти? Якщо Шевченко мав домовленості, що йому придбають гравців, то я не бачу цього посилення. Пішов Шевченко — вони програли 0:6. Він робив усе, що міг, я бачив це в останній грі з "Міланом". Я знаю, що він працював професійно. Можливо, десь досвіду не вистачило. Але чому Шевченко потрапив до такої ситуації? Насамперед тому, що він дуже хоче працювати. Для нього гроші не мають значення, він уже заробив на щасливу старість. Він хоче працювати і реалізовувати себе як тренер.

Матвієнко про роботу Де Дзербі

— Цей тренер живе тільки футболом. Він весь час у грі, кожен момент розбирає, все має бути ідеально. Ми постійно залучені до цього процесу, і нам дуже цікаво працювати з ним. Він постійно виховує дух переможця. Потрібно, щоб усі були один за одного і не було ображених. Ми маємо радіти дрібницям. Ви бачили, як ми раділи, коли забили "Олександрії" в останньому матчі УПЛ. Він нам це прищеплює, та й сам він побіг та святкував. Думаю, всі люди однакові, коли радіють.

Холанд про свої травми

— Мені ще потрібно багато в собі покращити. Ви кажете, що в мене все добре із завершенням атак — значить я маю ще більше працювати над цим. Я швидко бігаю? Значить я можу бігати ще швидше. Я сильний? Значить я можу покращити себе і в цьому. Але, якби мені дали на вибір тільки одну річ, яку я хотів би в собі покращити, то це моя схильність до травм. Усе просто: якщо я не травмований, значить я можу грати більше і показувати себе ще краще.

Серхіо Рамос про виступи за "ПСЖ"

— Я поступово знаходжу свій ритм, але важливо прогресувати фізично, щоб принести найкращу версію себе. Попереду найважливіша частина сезону – боротьба за чемпіонат, Кубок та Лігу чемпіонів. Спочатку мені було важко в новій команді, тому що я дуже довго був у "Реалі", але я знаходжу свій баланс і морально почуваюся добре.

Куртуа про англійські клуби

— Менеджмент в Англії дуже сильний, АПЛ фінансово значно потужніша, ніж Ла Ліга. Навіть англійські аутсайдери заробляють більше, ніж більшість іспанських клубів. Навіть у період пандемії вони продовжують купувати класних футболістів. Але футбол — це не тільки гроші, вони не грають у футбол. Ми вже вибивали "Ліверпуль" і цього сезону теж налаштовані боротися до кінця. Думаю, нам під силу дійти до фіналу ЛЧ.

Сімеоне про розставання з "Атлетико"

— Якось мені доведеться піти, адже все починається і закінчується. Сподіваюся, все пройде справедливо і буде правильним рішенням для обох сторін. Не думаю, що додатковим тиском є той факт, що я вболіваю за клуб та люблю його. Я знаю, що потрібно перемагати, але я не беру до уваги власне его.

Манчіні про Балотеллі у збірній

— Балотеллі завжди мав чудову техніку. Зараз я бачу, що він у прекрасній формі. Ми всі хочемо побачити, на що він здатний після такої тривалої перерви. Він не повинен мені нічого доводити, як і я йому, але я бачу, що він дійсно щасливий бути в збірній. Незважаючи на багато з того, що було в минулому, я ставитимуся до нього так само, як і до інших.

Інфантино про ЧС кожні два роки

— Ми маємо дати надію людям Африки та інших країн, які цього потребують. Ніхто не повинен перетинати Середземне море тільки заради того, щоб отримати кращі умови існування. Наше завдання — створити рівні умови для всіх бідних країн. Я розумію, що в Європі чемпіонати світу проходять двічі на тиждень, оскільки саме тут на поле виходять найкращі футболісти світу. Саме тому тут і не відчувається потреба проводити міжнародні змагання частіше. Та якщо ми подумаємо про решту світу, який не бачить найкращих футболістів і не бере участі у найкращих змаганнях, то зрозуміємо, що футбол — це не просто спорт. Ми не маємо права говорити решті світу: давайте нам своїх найкращих гравців, а потім давайте нам свої гроші за те, щоб стежити за їхньою грою по телевізору. Зараз кажуть, що чемпіонати світу кожні два роки — не той варіант, який заслуговує на увагу. Але 30 із 55 делегатів із країн Європи проголосували за подібний формат уже зараз, а 88% конгресу ФІФА їх підтримали.


Ми у Viber!