0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 18.12.23 — 24.12.23

Чемпіонат Франції у 424 тиражі був представлений великим блоком, саме тут "причаїлася" головна "спортпрогнозівська" сенсація минулого тижня. "Страсбур" завдав поразки "Ліллю", на що було зроблено 12% ставок. Це далеко не всі сенсації середи. У Кубку Нідерландів "Ден Хааг" виявився сильнішим за роттердамську "Спарту" (15%), а в чемпіонаті Німеччини "Хайденхайм" вирвав перемогу у "Фрайбурга" (21%).

Найбільша сенсація понеділка трапилася в італійській Серії C, де "Перуджа" поступилася на полі "Ареццо" (13%). В іспанській Сегунді "Вальядолід" програв резервістам "Вільярреала" (14%), а в битві аутсайдерів чемпіонату Румунії "Ботошани" капітулювали перед столичним "Динамо" (20%).

Головна сенсація п'ятниці теж має італійську прописку. "Дженоа" поступалася після першого тайму у матчі проти "Сассуоло", однак у другій половині генуезцям вдалося перевернути гру. Руслан Маліновський не відзначився результативними діями, проте його внесок у перемогу своєї команди був чималим (15%).

У четвер найгучніша несподіванка трапилася в іспанській Сегунді, де "Амореб'єта" вдома програла "Алькоркону" (17%). У чемпіонаті Туреччини "Анкарагюджю" і "Хатайспор" не забили голів один одному (21%), а в жіночій Лізі чемпіонів розійшлися миром "Айнтрахт" і "Бенфіка" (19%).

У Кубку англійської ліги настав час вирішальних стадій, цього тижня визначилися півфіналісти турніру. "Евертон" вважався фаворитом протистояння з "Фулхемом", але підтвердити цей статус господарям не вдалося. Основний час завершився внічию (19%), а в серії пенальті точнішими були "дачники". Віталій Миколенко не грав через травму, та вже в наступному матчі він знову вийшов у стартовому складі "Евертона". Крім "Фулхема", до півфіналу пробилися "Челсі", "Ліверпуль" і "Міддлсбро".

Тираж із порядковим номером 428 розтягнувся на три дні, а відкривали його "Вулверхемптон" і "Челсі". Михайло Мудрик цього разу залишився в запасі, його випустили на полі в другому таймі. На той момент "Челсі" вже програвав, і врятувати гру гостям не вдалося. Крістофер Нкунку забив надто пізно, а перемогу "Вулверхемптона" ви оцінили у 19% ставок.


Ми у Viber!