0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Україна - Шотландія: битва за перемогу в Кракові!

У вівторок вирішиться доля збірної України в Лізі націй. Саме в цей день відбудеться поєдинок проти шотландців, у якому нашу команду влаштує тільки перемога. Лише в такому разі ми випередимо Шотландію в турнірній таблиці, тоді як за нічийного результату або у випадку поразки Україна фінішує другою.

Отже, настав момент істини не тільки для збірної України, але й для її головного тренера. Якщо наша команда не здобуде путівку до вищого дивізіону Ліги націй, Олександр Петраков із великою долею ймовірності залишить свою посаду. Його контракт добігає кінця наприкінці року, і навряд чи угоду будуть продовжувати в разі другої невдачі поспіль. Нагадаємо, Петраков не виконав головну задачу на 2022 рік - збірна України не гратиме на чемпіонаті світу.

Але наша доля знаходиться в наших руках. Ми виграємо свою групу, якщо переможемо шотландців у Кракові. Так, менше тижня тому Шотландія не залишила нам жодного шансу на своєму полі (3-0), але все ще можна відіграти назад. Завдяки розгромній перемозі у Єревані (5-0) наша команда отримала заряд позитивних емоцій, а деякі гравці отримали можливість перепочити. Натомість шотландці ціною надзусиль вирвали перемогу в матчі з Ірландією (2-1), до того ж через травми втратили ще двох важливих гравців.

Матч Україна - Шотландія відкриває 985 тираж лотереї "Спортпрогноз". Також у програмі - вирішальний матч молодіжної збірної України проти словаків. Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!