0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Чекали більше місяця! Черговий джекпот у "Спортпрогнозі"!

Чергового зірваного джекпоту в "Спортпрогнозі" довелося чекати більше місяця. Головний виграш українського тото мужньо тримався протягом 34-х тиражів, але з 35-ї спроби він таки знайшов свого володаря. За підсумками 717 тиражу всі 12 результатів вгадав мешканець Бучі, який зареєстрував свої прогнози на фірмовому столику МСЛ у торговому центрі "Буча Пасаж".

Переможець витратив на гру 1215 гривень. Він зіграв за системою, в якій було сім "ординарів" та п'ять "потрійних". Цікаво, що одиночними ставками наш герой закрив матчі Ліги чемпіонів, а в англійському Чемпіоншипі для всіх поєдинків використав "систему на 3". Іншими словами, в англійських парах переможець перебрав усі можливі варіанти, тоді як у Лізі чемпіонів довелося ризикувати.

Але ризик себе виправдав на всі сто відсотків! Найменш очікуваною була гостьова перемога "Мілана" над мадридським "Атлетико", адже статус явного фаворита належав господарям. Ця зустріч мала всі шанси завершитися без забитих голів, але на 87-й хвилині долю матчу вирішив влучний удар 30-річного бразильця Мессіаса, який вийшов на заміну в середині другого тайму. Відразу після цього "Атлетико" не використав шанс відігратися, і в підсумку ми отримали головну сенсацію 717 тиражу (9% ставок).

Ще дві сенсації трапилися в Чемпіоншипі, де несподівано програли "Кардифф" і "Сток Сіті" (16% і 19% відповідно). Але прогнозованих результатів у середу було значно більше. Особливо в цьому сенсі постаралися "Манчестер Сіті", "Ліверпуль", "Інтер" та "Аякс", що отримали за свої старання від 66% до 88% ваших "голосів". Примітно, що перемоги "Манчестер Сіті" та "Аякса" були вольовими, а ще Олександр Зінченко вийшов у стартовому складі "городян" і майже годину відіграв на позиції півзахисника.

Наш переможець не просто зірвав джекпот, він зібрав чудовий "урожай" з угаданих "11" і "10". Загальний виграш за чеком склав 614 090 гривень - це один із найбільших виграшів в історії "Спортпрогнозу".

Загалом від початку року зірвано вже 26 "спортпрогнозівських" джекпотів на загальну суму 9 680 000 гривень! Щоб розіграти таку неймовірну суму, вистачило 322 тиражі. Вітаємо нового переможця!

Ми у Viber!