0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
"Спортпрогноз": полювання за джекпотом триває!

Без зірваних джекпотів обійшовся ще один "спортпрогнозівський" тиждень, тому в понеділок на кону буде 265 000 гривень. Саме в цей день відбудеться розіграш 921 тиражу. Попередній джекпот був зірваний на початку липня, коли один із відвідувачів нашого сайту виграв 300 000 гривень у 897 тиражі. Загалом від початку року у "Спортпрогнозі" зірвано вже сім джекпотів на загальну суму 2 250 000 гривень!

Черговим переможцем може стати кожен, хто цікавиться футболом і вірить у власні сили. Свої прогнози можна зареєструвати безпосередньо на нашому сайті. Зокрема, ставки на 921 тираж приймаються в понеділок до 18:55. Також уже зараз можна оформити прогнози на кілька наступних тиражів, основу яких складають єврокубкові поєдинки. В тому числі - за участю київського "Динамо" та полтавської "Ворскли". І вже незабаром до "Спортпрогнозу" повернуться матчі за участю донецького "Шахтаря".

Програму 921 тиражу відкривають матчі чемпіонату Швеції, причому в першій парі несподіваним стане будь-який результат, окрім перемоги другої команди. "Хаммарбю" вважається одним із претендентів на чемпіонство, тоді як "Варберг" перебуває за межами топ-10. До речі, цього року боротьба за золото у Швеції надзвичайно запекла, адже на титул претендують одразу п'ять клубів. "Хаммарбю" наразі йде п'ятим, а відставання від лідера складає шість очок.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!