0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Моуріньо vs Скрипник: хто кого на "Стадіо Олімпіко"?

Благодаря двум победам над софийским ЦСКА "Заря" снова претендует на выход из группы в Лиге конференций. Впрочем, чтобы продлить свои шансы до последнего тура, нужно не проиграть "Роме" на "Стадио Олимпико". Той самой "Роме", которой "Заря" уступила в домашнем матче со счетом 0-3. Той самой "Роме", которая пропустила шесть мячей от норвежского "Буде/Глимта" (1-6).

Завдяки двом перемогам над софійським ЦСКА "Зоря" знову претендує на вихід із групи в Лізі конференцій. Втім, аби продовжити свої шанси до останнього туру, потрібно не програти "Ромі" на "Стадіо Олімпіко". Тій самій "Ромі", якій "Зоря" поступилася в домашньому матчі з рахунком 0-3. Тій самій "Ромі", що пропустила шість м'ячів від норвезького "Буде/Глімта" (1-6).

На даний момент турнірну таблицю у групі C очолює "Буде/Глімт", який набрав вісім очок у чотирьох поєдинках. Римляни відстають на одне очко і на стільки ж випереджають команду Віктора Скрипника. Паралельно з матчем "Рома" – "Зоря" відбудеться поєдинок "Буде/Глімт" – ЦСКА. З огляду на те, що в активі армійців лише одне набране очко, норвежці можуть забезпечити собі вихід із групи вже зараз. Тут важливо пам'ятати, що до 1/8 фіналу Ліги конференцій потрапляють лише переможці груп, тоді як володарі других місць проведуть проміжний плей-офф із третіми командами з Ліги Європи. Загалом "Зоря" перебуває у вкрай складній турнірній ситуації, і якщо команда зможе з неї виплутатися, це буде справжнє диво.

Перед міжнародною паузою "Зоря" видала дуже сильний відрізок, вигравши шість матчів поспіль у різних турнірах. Але минулої суботи вона поступилася на полі "Львова" з рахунком 1-2, причому перший гол у ворота Мацапури влетів уже на першій хвилині. Після цього "Зоря" опустилася на п'яте місце в чемпіонаті України, відставання від "Ворскли" та "Дніпра-1" становить два очки.

Що стосується "Роми", то міжнародна пауза трапилася для неї надзвичайно вчасно. Римляни перебували не в найкращій формі, вони поступилися не тільки "Мілану" (1-2), а й навіть "Венеції" (2-3). Втім, після того, як відіграли збірні, команда Моуріньо вимучила перемогу у гостьовому матчі проти "Дженоа" (2-0). Цей поєдинок мав усі шанси завершитися з рахунком 0-0, але ганійський нападник Фелікс, який вийшов на заміну незадовго до цього, встиг відзначитися двічі за останні десять хвилин. Феліксу всього 18 років, цього сезону він лише кілька разів виходив на заміну, а за "дубль" у ворота "Дженоа" Моуріньо пообіцяв купити йому нову пару бутс за 800 євро.

Ми у Viber!