0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Говорять президенти

Минулого тижня стало відомо, що Сергій Ребров більше не працюватиме в угорському "Ференцвароші", а Віктор Скрипник ще на один сезон залишається в луганській "Зорі". Крім цього, кілька цікавих заяв зробив президент УАФ Андрій Павелко.

Президент "Зорі" про Віктора Скрипника

- Я вважаю його одним із найкращих тренерів України. Сподіваюся, що в майбутньому він здивує мене гарним досягненням. Зараз він повторив минулорічний результат і став бронзовим призером. Тепер чекаю медалі іншого кольору або Кубок, або все разом! Через рік у Скрипника закінчується контракт. Я попросив його до кінця травня визначитися, чи збирається він продовжувати угоду. Але незалежно від рішення, в наступному сезоні він обов'язково тренуватиме "Зорю".

Президент "Ференцвароша" про Сергія Реброва

- До кожного важливого рішення ми підходимо не емоційно, а раціонально. Наша найбільша проблема полягає в тому, що 10-го лютого Сергій Ребров фактично подав у відставку. Він передав через свого агента, що хоче піти в кінці сезону. Це стало несподіванкою для мене. Як відповідальний менеджер, перед кваліфікацією Ліги чемпіонів я не можу залишити команду без тренера. Ми оцінили ситуацію на ринку і вже маємо потенційних кандидатів. Ми зробили все можливе, щоб Ребров досяг успіху. Він блискучий тренер, якого я завжди хотів для "Ференцвароша", але я маю змиритися з його рішенням. Я хочу, щоб ми сіли і поговорили один з одним, але це буде далі...

Президент УАФ про майбутнє Андрія Шевченка

- У нього діючий контракт. Там є опція продовження до чемпіонату світу в Катарі. Я зовсім недавно розмовляв із ним щодо цього питання, у його намірах нічого не змінилося. Це дуже добре. Футболісти і вболівальники мають знати, що збірна України залишиться з тим самим тренерським штабом, до якого всі звикли. Зараз я не бачу жодних передумов для того, щоб Шевченко і його штаб не допрацювали до завершення відбіркового циклу ЧС-2022.

Президент УАФ про наступний сезон

- Ми хочемо синхронізувати календарі Прем'єр-ліги та першої ліги. За підсумками сезону по дві команди мають вилітати і підвищуватися напряму, а ще по дві - брати участь у стикових матчах. Думаю, це буде чудова боротьба. Якщо ми прийдемо до такого рішення, наступний чемпіонат буде надзвичайно цікавим.

Президент УАФ про українських арбітрів

- Ми не розповідаємо пресі, скільки отримуємо пропозицій про те, щоб наші арбітри обслуговували ключові матчі іноземних чемпіонатів. Українські арбітри мають авторитет, робота Лучано Лучі дуже цінується. Є домовленість, що з наступного сезону всі українські ліги піднімають зарплати арбітрам на 60%. Були пропозиції підняти ще більше, але потрібно розуміти, що не всі клуби мають такі можливості.


Ми у Viber!