0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Цитати тижня: Шевченко, Моуріньо, Сульшер.

Минулого тижня збірна України пробилася до плей-офф відбіркового турніру ЧС-2022, а Андрій Шевченко дебютував як головний тренер "Дженоа". Крім цього, Оле-Гунара Сульшера нарешті звільнили з "Манчестер Юнайтед". Пропонуємо найяскравіші футбольні висловлювання.

Шевченка про перший матч на чолі "Дженоа"

– Я знав, що це буде дуже складний матч. Нам не вистачало багатьох гравців, інші були не в найкращій формі. Мої хлопці виклалися на всі сто, та в останні десять хвилин у нас закінчилися сили. Я бачив зосередженість та організованість, але потім усе змінилося. Настрій був фантастичним, я побачив єдність і боротьбу за кожний м'яч. Чого нам бракувало, то це контролю гри. Ми могли зіграти краще та створити більше можливостей для голу. Я думаю, що захист із трьох людей – найкращий варіант для "Дженоа" на сьогоднішній день, але подивимося, як буде далі. Це тільки початок, нам потрібно багато чого покращити. На жаль, новини з лазарету не найкращі – ніхто не відновить тренування до наступного матчу. Але ми маємо тиждень, щоб добре підготуватися.

Моуріньо про матч проти Шевченка

- Що я пам'ятаю про Шевченка? Коли виграєш Золотий м'яч, Лігу чемпіонів та інші трофеї, то потрапляєш в історію. Це його перший досвід на клубному рівні. Він показував гарні результати зі збірною України, демонструючи чітку філософію футболу. Він – спокійний лідер, тому що він спокійна людина. Хочу, щоб він повторив мій досвід. Я теж програв свій перший матч, але згодом виграв багато трофеїв. Перед початком матчу Шевченко подарував мені пляшку червоного вина, це традиційний подарунок в англійському футболі для домашнього тренера. Я радий за себе, розчарований за нього, але якось ці ролі зміняться, і йому буде шкода мене, а я радітиму за нього.

Сульшер після звільнення з "МЮ"

- Я завжди працював на благо команди. Хотілося зробити наступний крок та поборотися за чемпіонство, але не вийшло. Вважаю, що залишаю клуб через парадні двері. Я дуже пишаюся виконаною роботою. Для мене велика честь та привілей, що мені довірили рухатися вперед із таким клубом. Я дійсно сподіваюся, що залишаю його у кращому стані, ніж було три роки тому.

Конте про Кейна і "Тоттенхем"

- Його мрія - вигравати з "Тоттенхемом" трофеї, і я маю намір допомогти йому в цьому. Він дуже розумний гравець, найрозумніший ісеред тих, з ким я працював. Якщо ви щось йому скажете, він зробить це протягом хвилини. Він має талант, має якість і має вміння робити різницю на футбольному полі. База "Тоттенхема" - це найкраще, що я бачив у своєму житті. Наш стадіон – перлина комфорту. Тут є все для завоювання трофеїв.

Ми у Viber!