0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
"Динамо" вийшло з відпустки. Що далі?

Євро-2020 залишається в центрі уваги всього футбольного світу, однак новини з київського "Динамо" завжди викликають підвищений інтерес серед українських уболівальників. Минулого тижня команда вийшла з відпустки, а президент клубу Ігор Суркіс зробив чимало цікавих заяв. Наводимо найважливіші з них.

Про роботу на трансферному ринку

- Поки збірна України виступає на Євро-2020, трансферів не буде. Ми маємо подивитися, як виступлять наші футболісти. Можливо, будуть якісь пропозиції по комусь із них. Сьогодні у нас працює досвідчений головний тренер, тому все, що стосується трансферів, виходитиме тільки від його побажань і від того, як він бачить подальший розвиток команди. Луческу зібрав на збір усіх орендованих, всю нашу талановиту молодь, вони розпочали роботу на тиждень раніше, щоб наш тренер міг визначитися з трьома групами футболістів: хто взагалі може не підійти "Динамо", кого треба продати або віддати в оренду, і ті футболісти, що залишаються з нами. Лише після цього ми будемо приймати рішення.

Про призначення Де Дзербі в "Шахтар"

- Вибір Роберто Де Дзербі - це прерогатива "Шахтаря". Президент клубу прийняв для себе таке рішення і він з цим тренером сподівається на успіх, точно так, як і ми з нашим наставником сподіваємося на подальші успіхи "Динамо". Я не вивчав Де Дзербі. Він показував хороші результати в чемпіонаті Італії і показує хороший футбол, який прищеплюється донецькому "Шахтарю" багато років. Якщо "Шахтар" ставатиме сильнішим, то й ми будемо сильнішими. Я нічого не очікую, мене не цікавить, кого "Шахтар" взяв тренером. Мене цікавить лише те, як прогресує моя команда. В цьому році ми виграли все, що могли виграти. Хочеться, щоб у новому сезоні "Динамо" виступило в Лізі чемпіонів краще, ніж в минулому році.

Про рішення Михайличенка покинути "Динамо"

- У мене немає ворогів. Всі, хто працює на футбол, це мої друзі. Але вони повинні працювати саме на футбол, а не робити вигляд, що працюють на футбол. Знаєте, є гарна приказка: якщо наречена йде до іншого, ще не відомо, кому пощастило. Сподіваюся, що Михайличенко працюватиме в УАФ на український футбол, а не плестиме якісь інтриги. Він мені сказав, що це зміна обстановки. Приїлася йому робота в київському "Динамо". Більше не хочу коментувати, він заслужена людина, багато досяг у футболі і нехай він далі продовжує працювати.

Про стосунки з УАФ

- Я вкладаю в футбол свої кошти і здоров'я. Мені багато що не подобається - я про це говорю. Там, де буде свавілля щодо нашої команди, я буду говорити без застосування нецензурних слів, але буду говорити дуже голосно. Я знаю одне: київське "Динамо" сьогодні є постачальником гравців в усі національні збірні України, тому з нами потрібно розмовляти з повагою і ставитися до нас точно так, як ставляться до інших клубів.


Ми у Viber!