0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Цитати тижня: Мойєс, Керролл, Тейшейра.

Головною подією минулого тижня стали стартові матчі групових турнірів єврокубків. Окрім цього, Кріштіану Роналду продовжує штампувати голи за "МЮ", у Леонеля Мессі виник перший конфлікт із головним тренером "ПСЖ", а Давид Де Хеа відбив перший пенальті з 2016 року. Пропонуємо найяскравіші футбольні висловлювання.

Мойєс про амбіції "Вест Хема"

- Коли я тільки прийшов у команду, вболівальники були терплячими до мене і завжди підтримували. Зараз вони кажуть, що бачать на полі іншу команду, а я бачу зовсім іншу підтримку. Я бачу позитивний, життєрадісний натовп. Наші вболівальники просто неймовірні, і коли ми приймаємо своїх суперників, на стадіоні панує приголомшлива атмосфера. Ми хочемо кинути виклик топ-командам, ми вже це зробили. У нас непогано виходить грати з лідерами чемпіонату, особливо з огляду на те, що півтора роки тому нашим головним завданням було уникнути вильоту. Тепер же нам потрібно рухатися далі, і головним завданням стає Ліга чемпіонів.

Віце-президент "Барселони" про президента "Реала"

- Вони дійсно можуть підписати і Мбаппе, і Холанда вже найближчим часом. "Реал" - великий і дуже сильний клуб. Якби ми були обачнішими останнім часом, то могли бути в аналогічній ситуації. Перед Флорентино Пересом хочеться зняти капелюх за те, як він керує клубом. Ніхто не справляється краще за нього в економічних питаннях. Я захоплений тим, як він веде справи.

Алекс Тейшейра про переїзд до Китаю із "Шахтаря"

- Ніхто не знає справжньої історії, чому так сталося. Все виглядає так, ніби замість АПЛ я обрав гроші. Саме так це підноситься, хоча АПЛ - кращий чемпіонат у світі. "Ліверпулю" і "Шахтарю" ніяк не вдавалося дійти згоди. "Шахтар" продовжував збільшувати суму відступних, чим я був розчарований. А в останній день трансферного вікна надійшла неймовірна пропозиція з Китаю. Я прийняв її заради своєї сім'ї і свого майбутнього. Я не відмовився від АПЛ через гроші, тому що це була моя мрія. Вперше говорю про це, тому що хочу жити і ні від кого не залежати.

Керролл про найближчі плани

- Мої діти все ще думають, що я підпишу контракт із "Манчестер Сіті" або "Барселоною", чого, як ми знаємо, не буде. Але вони підштовхують мене до того, щоб я приєднався до якогось клубу, і це те, чого б мені хотілося. Я хочу грати перед своєю сім'єю і вигравати матчі. Мої драйв і пристрасть анітрохи не згасли. Мені дуже пощастило, що мені платять за хобі! Якби футбол не був моєю роботою, я би просто грав зі своїми друзями. У мене було кілька дзвінків із Туреччини та інших країн Європи, але я хочу залишитися в Англії. Втім, якщо не буде інших варіантів, поїду підкорювати інші країни.


Ми у Viber!