0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Три кроки до Ліги чемпіонів

Нарешті ми дочекалися старту київського "Динамо" в новому євросезоні. Аби потрапити до групового турніру Ліги чемпіонів, команді Луческу необхідно подолати трьох суперників у кваліфікації. Завдання неймовірно  складне, але подібні задачі Луческу вирішував неодноразово, в тому числі - на чолі київського "Динамо".

Першим суперником "Динамо" стане турецький "Фенербахче". Єврокубкові шляхи цих клубів перетинаються не вперше. Раніше вони провели чотири зустрічі, причому в активі "Динамо" дві перемоги, а ще двічі суперники зіграли внічию.

Влітку "Фенербахче" очолив відомий португальський фахівець Жорже Жезуш. На нього керівництво клубу покладає неабиякі сподівання, адже в тренерський кар'єрі португальця було чимало досягнень. Його останнім клубом була "Бенфіка", з якою "Динамо" зустрічалося в минулій Лізі чемпіонів. Тоді двоматчове протистояння Луческу - Жезуш завершилося на користь "Бенфіки", і в підсумку лісабонці пробилися до 1/8 фіналу, випередивши "Динамо" і "Барселону".

У "Фенербахче" Жезуш намагається створити нову команду - влітку контракти з клубом підписали чимало новачків. Гучних імен серед них немає, проте майже всі вони володіють солідним досвідом і пограли у європейських топчемпіонатах. А от із Месутом Озілом довелося попрощатися - він не входить у плани Жезуша.

На відміну від "Шахтаря", в умовах війни керівництву "Динамо" вдалося уникнути кадрової революції. Всі лідери залишилися на місці, після оренд вдалося  навіть повернути легіонерів - Кендзьору та Вербича. "Динамо" грає зіграним складом, який пройшов чимало випробувань. Потрібно зауважити, що дві останні зустрічі на зборах - проти "Ліона" та "Антверпена" - "Динамо" програло. Втім, Мірча Луческу не робить трагедії з результатів контрольних матчів. За його словами, до протистояння з "Фенербахче" команда підходить у непоганій формі.

У польській Лодзі для "Динамо" пануватиме майже домашня атмосфера. Саме тут свої останні домашні матчі проводила збірна України, і з підтримкою жодних проблем не було. А ще матч "Динамо" - "Фенербахче" відкриває програму 916 тиражу лотереї "Спортпрогноз", де вже у 18-ти тиражах поспіль ніхто не може заволодіти головним виграшем.

Джекпот 916 тиражу - 240 000 гривень. Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!