0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Цитати тижня: Сульшер, Моуріньо, Тухель.

За традицією щопонеділка ми цитуємо відомих футбольних особистостей, що зробили минулого тижня резонансні або просто яскраві заяви. Цього разу в центрі уваги опинилися наставники "Манчестер Юнайтед", "Роми" і "Челсі", а також генеральний директор "Аталанти".

Сульшер про посилення "МЮ"

- Так, ми продовжили контракт із Кавані і Придбали Санчо, але це не означає, що "МЮ" на цьому зупиниться. Ми фінішували в трійці призерів другий рік поспіль, але це не те місце, де ми хочемо бути. Сподіваюся, перед початком наступного сезону наш склад стане сильнішим. Хочемо знайти стабільність і кинути виклик тим, хто попереду. Ми не маємо права бути пасивними на трансферному ринку влітку. Наш штаб шукає варіанти для посилення складу. Постійно трапляються якісь несподівані речі: травми, хвороби, деякі футболісти можуть піти. Є гравці, які мені подобаються. Однак вони знаходяться і в шорт-листах інших клубів. Потрібно бути активним і випереджати всіх.

Моуріньо про результати "МЮ"

- Коли я прийшов в "МЮ", ми в першому сезоні виграли три трофеї. Але я хотів більшого. Я оптиміст і реаліст одночасно. Тоді я відчував, що для наступного кроку тих гравців, що були, недостатньо. Зараз люди говорять: "Чудовий сезон, ви стали другими". А я б сказав: "Ми стали другими - це поганий сезон". Скільки трофеїв я виграв за кар'єру? 25 з половиною. Половина - це фінал Кубка ліги, який я не зіграв з "Тоттенхемом" проти "Манчестер Сіті".

Тухель про Тімо Вернера

- Вернер дуже молодий і ще може додати. Саме цього ми від нього вимагаємо і не тільки тоді, коли "Челсі" грає щотижня. Він зобов'язаний працювати над собою навіть тоді, коли з'являється час трохи відпочити і обдумати те, що відбувається. У наступному сезоні він більше не буде новачком, він уже знає оточення і команду. Знає, з чим йому доведеться зіштовхнутися, як до цього адаптуватися, і це має йому допомогти. Минулого сезону ми трохи форсували процес, тому що він нам був потрібен. Не забувайте, що чимало бомбардирів виконують пенальті у своїх командах, і з цим пов'язана їхня висока результативність. Якщо додати наші реалізовані пенальті до статистики Вернера, цілком можливо, що всі були б задоволені його результатами у першому сезоні за "Челсі".

Директор "Аталанти" про Гасперіні і Малиновського

- У ситуації з Папою Гомесом Гасперіні мав рацію. Взимку наш тренер сказав, що без Гомеса "Аталанта" стане тільки сильнішою, так воно й вийшло. У Гасперіні ще є три роки за контрактом, але ми розуміємо, що вічно очолювати "Аталанту" він не зможе. Щодо літніх трансферів, то Мюріель, Сапата і Малиновський не продаються. Що стосується наших цілей, то пріоритет буде зроблений на користь захисної лінії.


Ми у Viber!