0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Спортпрогноз: третій джекпот у травні!


Цього тижня визначилися фіналісти всіх єврокубкових турнірів, а ще знайшов свого власника дев'ятий "спортпрогнозівський" джекпот у 2023 році. Він був розіграний за підсумками 211 тиражу, всі матчі якого проходили в четвер і ніч на п'ятницю.

І знову переможну ставку було зареєстровано безпосередньо на нашому сайті. Це система на 243 варіанти і 1215 гривень, у якій ординарними ставками були закриті перемоги "Вест Хема", "Фіорентини", "Ньюкасла", "Шеффілд Уенсдей" і юніорської збірної Англії. У матчі "Баєр" - "Рома", а також у нічних поєдинках чемпіонатів Аргентини та Парагваю наш переможець використав "систему на 3". В чотирьох інших зустрічах передбачалися перемоги "Севільї", "Акюрейрі", "Рейк'явіка" та юніорської збірної Іспанії, але за допомогою "блока" тут припускалася одна помилка. Як відомо, основний час між "Севільєю" та "Ювентусом" завершився внічию, тому "блок" нашому герою дуже знадобився. Залишається додати, що загальний виграш за чеком становить 230 692 гривні!

Кульмінація 211 тиражу сталася в кінцівці матчу між АЗ і "Вест Хемом". Голландцям була потрібна тільки перемога, і вони пішли вперед великими силами. І, як часто буває в таких випадках, наразилися на гостру контратаку суперника. "Вест Хем" забив єдиний гол на 94-й хвилині і фактично подарував джекпот футбольному вболівальнику з України. Результати нічних матчів нашого переможця вже не цікавили, адже в них були закриті всі можливі результати. Між іншим, перемога аргентинського "Арсеналу" над "Індепендьєнте" стала головною несподіванкою тиражу (19% ставок).

Як бачимо, у травні прогнозисти демонструють неймовірну форму, зірвавши вже три джекпоти у 18-ти тиражах. Загалом від початку року зірвано дев'ять джекпотів на загальну суму 2 600 000 гривень. Вітаємо чергового переможця!


Ми у Viber!