0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Тиждень джекпотів у "Спортпрогнозі"!


Тираж із порядковим номером 302 повністю складався з матчів Ліги конференцій. Попередній джекпот був зірваний кілька днів тому, тому в нове "спортпрогнозівське" диво майже не вірилося. Але воно сталося! Більш того, всі 12 результатів змогли передбачити відразу троє прогнозистів, які й розділили між собою 210 000 гривень.

Найфантастичнішим виглядає успіх прогнозиста з Києва, який зробив ставку на 5 гривень у супермаркеті "Фуршет" на вулиці Райдужній. Це всього один заповнений варіант, який виявився абсолютно точним і приніс переможцю 70 000 гривень.

Ще один киянин зареєстрував свої прогнози в "Лотомаркеті" на Чоколівському бульварі. Він заповнив одну ігрову картку на 180 гривень, тобто зареєстрував 4 "ординари" і систему на 32 варіанти (5 "подвійних" і 7 "ординарів"). Цікаво, що в системі не було жодного нічийного результату, і така стратегія себе повністю виправдала. Загальний виграш становить 70 870 гривень.

І нарешті про переможця, який оформив свої прогнози прямо на нашому сайті. Він зіграв за складною системою вартістю 1320 гривень, у якій було 5 "ординарів", 3 "подвійних", а ще в чотирьох парах був використаний "блок" зі страховкою від однієї помилки. Саме це рішення стало вирішальним, оскільки наш переможець прогнозував гостьову перемогу польського "Леха" над словацьким "Спартаком". Загальний виграш за чеком - 72 407 гривень.

А тепер про ключові моменти 302 тиражу, яких було відразу три. Насамперед це гол Олександра Караваєва на 85-й хвилині, який перевів в овертайм протистояння київського "Динамо" з грецьким "Арісом". Крім цього, "Есперанж" вирвав перемогу над "Стругою" на шостій компенсованій хвилині, тоді як "Левські" забив переможний гол у ворота "Хапоеля" на четвертій хвилині компенсованого часу. Якби принаймні один із цих голів не відбувся, ми б не говорили зараз про зірваний джекпот. Іншими словами, виграшні комбінації могли зірватися в усіх трьох переможців.

Це вже сімнадцятий джекпот, виграний у "Спортпрогнозі" від початку року. Загальна сума зірваних джекпотів стрімко наближається до п'яти мільйонів і зараз становить 4 615 000 гривень. Вітаємо нових переможців!


Ми у Viber!