0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Говорить і показує Малиновський

Руслан Малиновський приєднався до "Аталанти" влітку 2019 року, але далеко не відразу став ключовим гравцем команди з Бергамо. Найчастіше він виходив на поле з лави запасних, і тільки нещодавно став твердим гравцем стартового складу. Цієї весни Руслан демонструє шикарну статистику і постійно потрапляє до різних символічних збірних. Останнім часом все частіше з'являється інформація про інтерес до Малиновського з боку різних клубів, а ще один із лідерів збірної України чимало спілкується з італійською пресою. Пропонуємо актуальну підбірку зі свіжих матеріалів.

Про свою нинішню форму

- У мене було кілька непоганих матчів, присутній інтерес з боку інших клубів. Але зараз немає часу про це думати, тому що нам потрібно було фінішувати у топ-4 і потрапити до Ліги чемпіонів. Це завдання ми виконали, а тепер потрібно вигравати фінал Кубка Італії. Команда в хорошому стані, в усіх чудова мотивація. Я по собі відчуваю, що перебуваю в хороших кондиціях. Це найважливіше. Я можу грати в якісний футбол у Серії А. В минулому році у мене були проблеми. Пропустив гри через коронавірус. Потім багато працював додатково, і це мені допомогло. Звісно, моя статистика мене радує. Минулого сезону було три результативні передачі, а тепер - уже 12. В індивідуальному плані це дуже приємно.

Про роботу Гасперіні

- Він дуже амбітний, нікого не боїться, у нього є своє розуміння футболу. Він завжди гне свою лінію. Якщо хтось недопрацьовує, він робить зауваження при всіх, тому що для всіх правила однакові. Він вважає, що ми команда і у нас не має бути жодних підводних течій, все має бути відкрито і відверто. Гасперіні дуже розумний у плані футболу, з ним можна все обговорити. Він дуже інтелігентний, легко доносить інформацію до футболістів. Якщо він бачить, що хтось дав слабину, він може дуже швидко привести до тями.

Про адаптацію Коваленка

- У Віті Коваленка все чудово. Йому важко, але він багато тут придбав. Йому потрібно працювати і чекати свого шансу, як усі чекають. Вибір футболістів у "Аталанті" дуже великий, і тут навіть хлопці, що виходять на заміну, забивають голи. У нас велика конкуренція. Гасперіні каже, що заміни мають стати нашою силою. Коваленко приїхав з України відразу в європейський топ-чемпіонат. Коли я приїхав до Бельгії, то мені спочатку теж було дуже важко. Потрібно втягнутися в багато речей. Все залежить тільки від нього самого.


Ми у Viber!