0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Цитати тижня: Куман, Сульшер, Тухель.

Минулого тижня "Шахтар" пройшов далі в кваліфікації Ліги чемпіонів, а для "Колоса" євросезон завершився дуже швидко. Крім цього, у п'ятницю стартували англійська Прем'єр-ліга, іспанська Примера та німецька Бундесліга. Наводимо найцікавіші футбольні висловлювання.

Куман про "Барселону" без Мессі

- Ми маємо розуміти, що у всього є свій кінець. Ми маємо перегорнути сторінку, тому що тепер зобов'язані зосередитися на новому сезоні. У нас є нові гравці, і ми повинні рухатися вперед. Це дуже складно, тому що ми говоримо про Мессі - кращого гравця світу протягом багатьох сезонів. Що поробиш, потрібно швидко перемикатися, попереду довгий сезон. Я дуже сподіваюся на Депая. Я знайомий з його талантом значно більше оточуючих. Він може грати роль першої скрипки в нашій атаці завдяки якісній роботі з м'ячем і правильному вибору позиції. Своєю грою він уже виводить "Барселону" на новий рівень, дозволяючи їй використовувати на полі багато нових тактик.

Сульшер про Фернандеша і не тільки

- Одна з найважливіших задач для "МЮ" у цьому році - розподіл голів між усіма гравцями атакуючої лінії. Не може бути так, що атакуючий півзахисник стає нашим кращим бомбардиром із 15-20 голами за сезон. Упевнений, що Марсіаль заб'є у цьому році більше, ніж у минулому. Грінвуд теж буде розвиватися, продовжить забивати Кавані. Санчо також нам сильно допоможе, тому я впевнений, що не тільки Фернандеш виконуватиме цю роль. Ми змушені грати без Рашфорда на старті, він повернеться вже в сильний конкурентний колектив. Ми припустилися багатьох помилок наприкінці минулого сезону, через що влітку у наших футболістів були неспокійні голови. У нас має бути голод до перемог і страх програти. Думаю, до нових викликів ми точно готові.

Тухель про Лукаку і завдання на сезон

- Не складе проблеми ввести Лукаку до складу. У нього є цілий тиждень на підготовку до зустрічі з "Арсеналом". У нього є характер, фізичні дані, досвід гри за великі клуби. Я знаю, що Лукаку - великий фанат "Челсі". Він був у захваті від ідеї повернутися і завершити тут свою незакінчену справу. Це саме те поєднання якостей, яке нас цікавило. Втім, я вважаю нас виключно претендентами на четверте місце. Ми не зможемо боротися за титул навіть у наступному сезоні. Ми зараз знаходимося в ролі мисливців і маємо поступово скорочувати відставання від "Ліверпуля", "МЮ" і "МС". Так, ми перемогли в Лізі чемпіонів, але зробили це з позиції аутсайдера. Це зовсім інший турнір, у якому кожен матч був проведений нами на найвищому рівні. В АПЛ усе було інакше, і в останньому турі нам знадобилася допомога "Тоттенхема", щоб стати четвертими.


Ми у Viber!