0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Спортпрогноз: травень — місяць джекпотів!

Чергового зірваного джекпоту у "Спортпрогнозі" не довелося довго чекати. Попередній був зірваний за підсумками 199 тиражу, розіграш якого відбувся 6 травня. Після цього не минуло й одного тижня, як у 205 тиражі знову знайшовся прогнозист, що абсолютно точно передбачив результати всіх 12-ти матчів. Цікаво, що в обох випадках переможними стали ставки, зроблені прямо на нашому сайті.

І знову джекпот був зірваний за допомогою системи, тільки цього разу вона містила шість "подвійних" і шість "ординарів". У парах із другої по сьому наш переможець застосував "систему на 2", витративши на свої прогнози 320 гривень. Втім, гра була того варта, адже загальний виграш становить 227 457 гривень!

Гучні сенсації обійшли тираж стороною, а єдиною несподіванкою стала нічия між "Магдебургом" і "Нюрнбергом" (20% ставок). Втім, доля джекпоту вирішувалася не тут, а в матчі чемпіонату Норвегії "Одд" - "Ліллестрем". Цей поєдинок мав усі шанси завершитися безгольовою нічиєю, однак на 93-й хвилині гості забили єдиний і переможний гол. Найцікавіше полягає в тому, що саме в цьому матчі наш переможець виключав нічийний результат!

Отже, знайшов свого власника вже восьмий "спортпрогнозівський" джекпот у 2023 році. Для того, щоб розіграти 2 375 000 гривень, знадобилося 127 тиражів, тобто в середньому ми маємо один зірваний джекпот у 16-ти тиражах. Це значно частіше, ніж було минулого року, що свідчить про чудову форму, яку останнім часом набрали прогнозисти. А поки що вітаємо нового переможця!


Ми у Viber!