0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Атлетик - Барселона: кому дістанеться Кубок Короля?

Нинішній сезон унікальний, і це проявляється у найрізноманітніших аспектах. Коли таке побачиш, щоб протягом двох тижнів відбулися фінали двох розіграшів одного турніру? Йдеться про Кубок Іспанії. Фінал-2019/20 був зіграний 3 квітня, а фінал-2020/21 відбудеться найближчої суботи. Місцем проведення обох фіналів стала Севілья, учасником обох матчів став "Атлетик" із Більбао.

У першому фіналі "Атлетику" протистояв "Реал Сосьєдад". Команда із Сан-Себастьяна завдала всього одного прицільного удару по воротах суперника, і цього вистачило для перемоги з рахунком 1-0. Та в "Атлетика" залишається ще одна спроба, щоб завоювати Кубок Короля цієї весни. Тепер суперником басків стане "Барселона". Втім, три місяці тому каталонці поступилися "Атлетику" в матчі за Суперкубок Іспанії (2-3 в овертаймі).

Сьогодні команда Рональда Кумана знову змагається за титул чемпіона Іспанії. І хоча минулого тижня вона програла "класико" (1-2), ця поразка не викинуло її з боротьби за чемпіонство. А що стосується Леонеля Мессі, то зараз схоже на те, що влітку він все-таки залишиться в "Барселоні". Нещодавно у каталонського клубу з'явився новий старий президент, і атмосфера навколо "Барси" помітно заспокоїлася. Якщо раніше всі розмови були про катастрофічну фінансову ситуацію і неминучий від'їзд Мессі, то зараз надходять новини про можливих іменитих новачків, які допоможуть аргентинцеві і "Барселоні" знову боротися за трофеї. Зокрема, називаються прізвища Холанда, Агуеро, Депая, Вейналдума та інших...

Фінал Кубка Іспанії - один із центральних матчів 500 тиражу лотереї "Спортпрогноз". Він стоїть в одному ряду з черговою серією українського класико, а також із півфіналом Кубка Англії, в якому зійдуться "Челсі" і "Манчестер Сіті". Одним словом, нас очікує чудова футбольна субота!


Ми у Viber!