0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Цитати тижня: Роналду, Фергюсон, Ібрагімович.

Трансферне вікно в Європі зачинилося до січня, але відлуння літніх переходів досі не вщухає. Футбольний світ продовжує обговорювати найгучніші трансфери минулого літа, Кріштіану Роналду вже забив два м'ячі у ворота "Ньюкасла", а ми зробили підбірку найяскравіших футбольних висловлювань.

Роналду про перехід у "МЮ"

- Я сюди не відпочивати приїхав. У мене в цьому клубі все було добре, ми вигравали трофеї. Я багато років виступав у цій футболці, але тепер я тут для того, щоб знову перемагати. Я готовий працювати, працювати і ще раз працювати. Для мене, вболівальників і клубу це величезна можливість зробити крок уперед. Думаю, що буду важливим гравцем "Манчестер Юнайтед" протягом найближчих трьох або чотирьох років.

Фергюсон про повернення Роналду

- Я з нетерпінням чекав дебюту Роналду. Його гра у матчі проти "Ньюкасла" вразила. Це великий день для клубу. Я теж зробив свій внесок у його повернення, як і багато інших людей. Ми розуміли, що Роналду хотів повернутися, все вийшло добре. Я схвильований і водночас відчуваю полегшення, тому що не міг уявити Роналду в "Манчестер Сіті". Клуб зробив свою справу, я поговорив із Глейзерами, і все вдалося. Думаю, Роналду позитивно впливатиме на нашу молодь.

Неймар про критику на свою адресу

- Очевидно, що команда - це найважливіше. Я дуже радий бути кращим бомбардиром збірної Бразилії у відбіркових матчах, зробив найбільшу кількість гольових передач. Сподіваюся, що незабаром, якщо все піде добре, обійду Пеле в списку кращих бомбардирів збірної за всю історію. Я не знаю, що ще потрібно зробити, щоб мене почали поважати. Іноді я просто не приходжу на післяматчеві інтерв'ю, тому що на мою адресу знову буде критика. Будь ласка, подумайте над цим.

Ібрагімович про Золотий м'яч

- Чи сумую я через те, що не вигравав Золотий м'яч? Це Золотий м'яч має сумувати за мною. Чи вважаю я себе від цього менш гідним, ніж Ліонель Мессі і Кріштіану Роналду? Якщо ви маєте на увазі внутрішні якості, то я точно не гірший за них. У глибині душі я думаю, що саме я - найкращий гравець світу.

Вілліан про перехід у "Корінтіанс"

- Я багато думав про це зі своєю сім'єю і близькими друзями. На жаль, час, проведений в "Арсеналі", був не найкращим для мене. Я не був щасливий там. Це дійсно так, але деталі я розповідати не буду. Я вирішив, що буде краще повернутися до Бразилії, розглянув кілька варіантів і захотів знову стати гравцем "Корінтіанса". Мені хотілося бути ближче до сім'ї. Свого часу я розкрився у цьому клубі, настав час повернутися додому.


Ми у Viber!