0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Цитати тижня: Серхіо Рамос, Мбаппе, Вейналдум.

Минулого тижня футбольний світ стежив не тільки за вирішальними матчами на Євро-2020 і Копа Америка. Крім усього іншого, набирає обертів літня трансферна кампанія. Так, Серхіо Рамос офіційно став гравцем "ПСЖ". Наводимо найяскравіші футбольні висловлювання.

Серхіо Рамос про прощання з "Реалом"

- Я ніколи не хотів покидати "Реал". Я погодився на зниження зарплати, але "Реал" не став продовжувати контракт. Мені запропонували однорічну угоду зі зменшенням зарплати на 10%. Гроші ніколи не були проблемою, я просто хотів два роки. Я заслужив цього. "Реал" і Серхіо Рамос - ідеальний союз. Мої стосунки з президентом надзвичайні, це стосунки батька й сина. Я не збираюся говорити про нього погано. Він змусив мене і мою сім'ю прожити неймовірні 16 років. В "ПСЖ" мене найбільше приваблює бажання перемагати. Мій новий клуб уже грав у фіналі Ліги чемпіонів і хоче нарешті виграти цей турнір, а я хочу внести свій внесок у цю перемогу.

Мбаппе про своє майбутнє

- Мені не обов'язково поспішати з продовженням контракту з "ПСЖ". Я маю прийняти правильне рішення, що зробити досить складно. Я перебуваю в такому місці, де мені подобається, де я почуваюся добре. Але я не впевнений, що Париж - це найкраще місце для мене. Я знаю, що проект зі мною чи без мене - не зовсім одне й те саме для клубу. Але в "ПСЖ" розуміють мої почуття. Напевно, ще й тому, що знають, що я не буду хитрувати. Хороший гравець зобов'язаний порядно проявляти себе і за межами поля, бути чесним і підтверджувати свій клас.

Вейналдум про рішення залишити "Ліверпуль"

- Я боровся зі сльозами, бо не очікував, що все складеться саме так. У мене досі багато емоцій, адже я усвідомлюю, що вже провів останній матч за "Ліверпуль". Нерозуміння причин мого переходу до "ПСЖ" якраз і полягає в тому, що люди дивляться на ситуацію з боку і не розуміють її. Деякі вболівальники запитували мене, чому я не міг взяти і просто погодитися на контракт, який запропонував мені "Ліверпуль". Справа в тому, що за лаштунками відбуваються речі, які я не можу контролювати, адже я футболіст. Існують причини, про які я не можу говорити зараз.

Раньєрі про Моуріньо в "Ромі"

- Жозе Моуріньо і надалі залишається особливим. Він - чарівник! "Рома" провернула бездоганну операцію. Вони в найкоротші терміни домовилися з одним із найкращих тренерів світу, причому зробили це без зайвого розголосу. Тепер Рим знову буде в центрі футбольного життя. Мені здається, що у Жозе все складеться чудово в "Ромі". Він віртуоз тактики і знає, як робити свою роботу. А ще він справжній лідер.


Ми у Viber!