0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Динамо — Зоря: велика битва за Кубок і джекпот!

Після завершення національного чемпіонату київське "Динамо" і луганська "Зоря" розіграють Кубок України. Фінальний поєдинок запланований на 13 травня і відбудеться в Тернополі, який раніше не приймав футбольні події такого масштабу. До речі, саме на тернопільській арені динамівці впевнено обіграли "Агробізнес" у півфіналі турніру (3-0).

"Динамо" вийде на цю гру лише для того, щоб оформити золотий дубль. А "Зоря" спробує дати бій найсильнішій команді України прямо зараз. Для цього у підопічних Віктора Скрипника є все необхідне: поставлена гра, сміливість і величезне бажання завоювати трофей, яких у луганського клубу не так багато.

Та як не крути, клас у цій парі на стороні "Динамо". Мірча Луческу повернув команді впевненість у собі та вміння перемагати. Якщо рівень суперника принаймні трохи нижчий, "Динамо" перетворюється на хижака, що не залишає своїй жертві жодного шансу на порятунок. А ще Луческу навчив команду витискати максимум із рівних матчів. Варто супернику дати слабину, варто хоч трохи прогнутися під чужі умови, він одразу потрапляє в динамівські лещата, вирватися з яких майже неможливо.

Втім, статус фаворита - не найкращий союзник у подібних двобоях. Найчастіше він тисне не на суперника, а заважає самому фаворитові. І якщо щось іде не за планом, з'являється знервованість, впоратися з якою досить складно. В той же час за поразку гравців "Зорі" ніхто не засудить, тоді як перемога миттєво перетворить кожного з них ледь не на героя. Іншими словами, луганська команда у цій грі нічого не втратить, а от знайти може дуже багато.

Мірча Луческу (головний тренер "Динамо"): "Граємо проти дуже гарної команди, що теж виступатиме в єврокубках. Уже кілька років "Зоря" бореться за те, щоб піднятися вище третього місця, а також добре грає в Європі. Тому нас очікує не лише двобій за Кубок України, але й протистояння в очному поєдинку з сильним суперником. Кожен боротиметься за своє місце під сонцем. Думаю, нас очікує дуже цікава гра у фіналі, адже це буде змагання не тільки команд, але й гравців. Перемога важлива не лише в плані завоювання кубка, а й у плані зростання кожної з команд".

Віктор Скрипник (головний тренер "Зорі"): "Так співпало, що ми завоювали бронзу в день народження клубу, і ці нагороди є подарунком для наших уболівальників. Але ми завжди дивимося в майбутнє. Попереду - фінал Кубка України. Хочемо, щоб цей поєдинок перетворився на справжній фінал. Ця гра може стати вишенькою на торті. за весь сезон можу сказати компліменти своїй команді, адже ми стартували з двох поразок, а вже за тур до фінішу вирішили задачу, яку ставили перед собою. Крім цього, ми зробили крок уперед у Кубку і тепер зіграємо у фіналі. Тому сезон триває, і потрібно зберігати концентрацію, щоб дати бій київському "Динамо".

Поєдинок "Динамо" - "Зоря" відкриває програму 526 тиражу лотереї "Спортпрогноз". А далі слідують інші топ-матчі футбольного четверга. Так, у цей день відбудеться фінал Кубка Німеччини між "Лейпцигом" і дортмундською "Борусією", а також класичне протистояння "Манчестер Юнайтед" і "Ліверпуля".

Якщо в 525 тиражі ніхто не вгадає 12 результатів, на кону будуть 450 000 гривень! А якщо в середу хтось із прогнозистів все-таки зірве джекпот, ми розіграємо "стартові" 250 000. Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!