0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
2022 рік: є перший джекпот у "Спортпрогнозі"!

Першого "спортпрогнозівського" джекпоту в 2022 році довелося трохи почекати, але очікування було зовсім недовгим. Щоб заволодіти головним виграшем, любителям "СП" вистачило дев'яти спроб. Щасливим виявився 760 тираж, усі матчі якого відбувалися в понеділок. Особливо щасливим він був для мешканця Херсона, що зареєстрував свої прогнози на фірмовому столику МСЛ у супермаркеті "Сільпо" на пр. Ушакова, 49. Цікаво, що переможна ставка була оформлена за три з лишком хвилин до завершення прийому прогнозів на 760 тираж.

Загальні витрати на гру склали 1280 гривень. Це система з чотирьох "ординарів" та восьми "подвійних", де одиночними пострілами були закриті перемоги "Насьонала", "Йонг Аякса", "Бней Сахнін", а також збірної Марокко. Примітно, що єдиний гол у ворота збірної Гани марокканці забили лише на 83-й хвилині. Цікавий ще один момент: дві головні несподіванки - гостьові перемоги "Порту Б" та "Кафр-Касем" - переможець закрив ставкою "12", де виключався нічийний результат. Загальний виграш за чеком склав 380 288 гривень!

Отже, перший "спортпрогнозівський" джекпот у 2022 році вже знайшов свого власника. А раз початок покладений, варто очікувати на нових героїв, яким підкориться головний виграш українського тото номер один. Інформація до відома: за весь минулий рік у "Спортпрогнозі" розіграли 29 джекпотів на загальну суму 10 700 000 гривень! Спробуйте назвати принаймні ще одну лотерею, де джекпоти зриваються так часто. А поки ви думаєте, ми з радістю вітаємо чергового переможця!


Ми у Viber!