0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Шахтар - Реал: матч за всю Україну!

Сьогодні і завтра відбудеться четвертий тур Ліги чемпіонів, а значить у любителів футбольних прогнозів буде ще одна можливість поборотися за джекпот українського тото номер один. Іншими словами, "Спортпрогноз" продовжує свою "роботу" попри жахливі обстріли українських міст, і вже у вівторок, 11 жовтня, на вболівальників чекає 999 тираж. Відкривають програму донецький "Шахтар" і мадридський "Реал", які після матчу на "Сантьяго Бернабеу" зустрінуться у Варшаві.

Тиждень тому у стартовому складі "Шахтаря" вийшло 11 українців, які робили все можливе, аби вистояти проти найсильнішого клубу Старого Світу. Але сили були відверто нерівними, і рахунок 1-2 навряд чи можна назвати логічним підсумком тієї зустрічі. Якби не блискуча гра Анатолія Трубіна, все могло закінчитися значно гірше для українського клубу.

Тепер на "Шахтар" очікує нове випробування Королівським клубом, але нашим хлопцям буде дуже складно зосередитися виключно на футболі. З іншого боку, події в Україні можуть створити для них потужну мотивацію, адже всі вони прекрасно усвідомлюють, що будь-яка позитивна звістка зараз має колосальне значення для кожного українця.

Саме про це напередодні говорив головний тренер "Шахтаря" Ігор Йовічевич: "Ми будемо битися один за одного, представляючи весь український народ. Українці повинні бачити, що ми віддаємо всі сили на полі, адже це наша відповідальність. У цей вечір усі будуть українцями. І Тейлор, і я, і Траоре, і Джурасек. І ще 40 мільйонів українців, і ще 10 мільйонів за кордоном".

Джекпот 999 тиражу - 215 000 гривень. Вболіваємо за "Шахтар"! Вболіваємо за Україну!


Ми у Viber!