0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Цитати тижня: Моуріньо, Клопп, Мхітарян.

Минулого тижня стартував євросезон для донецького "Шахтаря", а Леонель Мессі офіційно покинув "Барселону". Пропонуємо найяскравіші висловлювання футбольних людей.

Мхітарян про продовження контракту з "Ромою"

- У мене не було сумнівів, продовжувати контракт чи ні. Я хотів прийняти краще для мене рішення. У мене були пропозиції, як з Італії, так і за кордоном, але правильним рішенням було залишитися з "Ромою". Мої стосунки з Моуріньо? Те, що сталося в Манчестері, залишилося в Манчестері. Ми поговорили як зрілі люди, ми хочемо рухатися одним шляхом, ми хочемо щось виграти для "Роми". Це єдине, що має значення в наступному сезоні.

Моуріньо про Бензема

- Мені трохи шкода, що Франція так рано вилетіла на Євро-2020. Думаю, у Бензема нарешті був шанс отримати золотий м'яч. Він приголомшливий гравець і дуже добре грав під величезним тиском. Працюючи в "Тоттенхемі", мене іноді просили порівняти Кейна з іншими форвардами. Я завжди згадував Бензема, тому що ці нападники дуже багато дають своїм командам, навіть якщо не забивають. Інші форварди нічого не приносять команді, якщо не забивають. Вони просто бомбардири. Ці двоє не просто бомбардири, вони футболісти! Бензема - фантастичний гравець. Він піклується про себе, зараз його форма краща, ніж десять років тому. Він став стрункішим, сильнішим, швидшим. Він грає напрочуд добре.

Клопп про відсутність трансферів у "Ліверпуля"

- Я дуже задоволений нинішнім складом "Ліверпуля". Не можна купити контрпресинг, атмосферу, наш гімн... Є різні варіанти, але ми на це вплинути не можемо. До закриття трансферного вікна щось ще може статися. Ми уважно стежимо за ринком, але отримати потрібного тобі гравця надзвичайно складно.

Роналдіньо про Неймара і Мбаппе

- Немає жодних сумнівів, що Неймар - мій спадкоємець. Він - лідер нашої національної команди, кумир всіх бразильців. Незважаючи на регулярні травми, він не розгубив сміливість в своїх діях, своєму дриблінгу. Завжди приємно спостерігати за ним на полі. Що стосується Мбаппе, то у нього є всі необхідні якості для того, щоб завоювати Золотий м'яч. Мені подобається дивитися за тим, як він грає. Особливо, якщо він робить це в парі з Неймаром.


Ми у Viber!