0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Спортпрогноз: сьомий джекпот і більше двох мільйонів гривень!

Серія без зірваних джекпотів у "Спортпрогнозі" тривала більше місяця і затягнулася на 34 тиражі. Цікаво, що востаннє головний виграш українського тото був виграний 1 квітня, причому 265 000 гривень дісталися мешканцю Одеси.

Тепер на кону була значно "цікавіша" сума, а саме 370 000 гривень. Тираж із порядковим номером 199 повністю складався з матчів європейських топчемпіонатів, усі вони проходили в суботу. Найбільш статусні поєдинки відбулися в італійській Серії А, де зустрічалися безпосередні конкуренти за зону Ліги чемпіонів. Цікаво, що відразу у двох парах один одному протистояли римський і міланський клуби.

Спочатку "Мілан" обіграв "Лаціо" (2:0), а потім "Рома" з аналогічним рахунком поступилася "Інтеру". Перемоги міланських команд, які незабаром зустрінуться у півфіналі Ліги чемпіонів, були доволі очікуваними (їх передбачили 59% і 48% прогнозистів відповідно). Не обійшлося в суботу і без сенсацій. Найгучнішою стала поразка берлінського "Уніона" від "Аугсбурга" (12%), а в чемпіонаті Франції "Лілль" поступився "Реймсу" (13%). Також потрібно відзначити домашній успіх "Вулверхемптона" в матчі з "Астон Віллою" (22%), а також першу перемогу "Челсі" під керівництвом Френка Лемпарда (53%). Цікаво, що в тиражі не було жодного нічийного результату…

Всі результати 199 тиражу зумів передбачити прогнозист, що зареєстрував свої прогнози безпосередньо на нашому сайті. Він зіграв за системою, на яку витратив 1320 гривень. Майбутній переможець не сумнівався в успіху "Мілана", "Кремонезе", "Челсі", "Ніцци" і "Ланса", а в другій, п'ятій і шостій парах виключалася нічия. Крім цього, були зроблені ставки на перемоги "Аугсбурга", "Хоффенхайма", "Герти" і "Реймса", але за допомогою "блока" у цих прогнозах припускалася одна помилка. Оскільки всі ці команди свої матчі виграли, наш переможець не тільки зірвав джекпот, а й зібрав дуже солідний урожай за вгадані "11" і "10". Загальний виграш за чеком склав 388135 гривень!

Загалом від початку року зірвано вже сім "спортпрогнозівських" джекпотів на загальну суму 2 150 000 гривень! Щоб розіграти такі гроші, знадобився 121 тираж, тобто в середньому ми маємо один виграний джекпот у 17-ти тиражах. Інформація для порівняння: в минулому році середній інтервал між зірваними джекпотами становив 23 тиражі. Вітаємо нового переможця!


Ми у Viber!