0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Цитати тижня: Луческу, Зідан, Сімеоне.

Минулого тижня "Динамо" і "Шахтар" зазнали чергових поразок у Лізі чемпіонів, після чого динамівці втратили лідерство в чемпіонаті України. Крім цього, Антоніо Конте став головним тренером "Тоттенхема", Хаві ось-ось очолить "Барселону", а Андрій Шевченко отримав перше призначення в клубному футболі. Пропонуємо найцікавіші футбольні висловлювання.

Луческу про поразку від "Ворскли"

- Вони зіграли краще і виграли. Також вони мали велику допомогу від арбітра. Ми не забили свої моменти, тому не заслужили на перемогу. Одна наша помилка – і нам одразу забили. Нам стало важче, потрібно було атакувати, але ми не змогли забити. Нервували, поспішали і припускалися простих помилок. Нас зупиняли безпідставні паузи, безпідставні зупинки. Я не зміг відновити футболістів після поразки від "Барселони". Там також була гра, яку ми не повинні були програвати. Занадто мало минуло часу, щоб футболісти відновилися.

Максимов про перемогу над "Динамо"

- Важко проти "Динамо" грати. Зрозуміло, десь нам пощастило. Виграли, але не за грою. Обіграти "Динамо" дорогого коштує. Краще програти, але йти вперед і грати у футбол. Іншого я не розумію. Потрібно грати, а не стояти автобусом в обороні. Звісно, вдвічі, втричі приємно обіграти "Динамо", адже я грав за цей клуб. У нас діти на лаві сиділи, я дуже вдячний футболістам за цю перемогу.

Тухель про Конте в "Тоттенхемі"

- Чи можу я одного разу очолити "Тоттенхем"? У мене і в "Челсі" багато справ. Я щасливий тренувати "Челсі". Для АПЛ повернення Конте — чудова новина. Він — один із найкращих тренерів світу, у нього великий арсенал трофеїв. Тепер після приходу Конте матчі з "Тоттенхемом" стануть надскладними. А я щасливий бути тут. Мене не хвилює, що роблять інші люди та інші клуби. Я насолоджуюся роботою в "Челсі".

Зідан про Золотий м'яч для Бензема

- Бензема заслуговує на Золотий м'яч цього року. Він чудовий гравець, мені випала велика честь його тренувати. Карім уміє робити на полі все. Він чудовий футболіст, і я сподіваюся, що його нагородять Золотим м'ячем. Зараз він найкращий. Я вручив би йому цю нагороду.

Жиру про повернення Бензема до збірної

- Його повернення внесло тактичний дисбаланс у гру збірної Франції. Я говорю про це чесно, нічого не маю проти Каріма. Багато чого сталося не з його волі. Команді вдалося подолати цю проблему лише цієї осені. Ми побачили це у Лізі націй, але на це пішло багато часу. Карім швидко змінив стиль гри, який існував у нашій збірній останні п'ять років. Такі зміни не повинні відбуватися миттєво — для цього потрібна певна підготовка. Такі речі не мають відбуватися напередодні Євро.

Срна про призначення Де Дзербі

– Я зустрічався з Де Дзербі в Італії, але запросити його було спільним рішенням. Він був нашим першим, другим і третім кандидатом на цю посаду. Він хоче показувати гарний футбол, для цього він має бразильців. Гвардіола – тренер для таких клубів, як "Манчестер Сіті", "Баварія" чи "Барселона". Де Дзербі підходить для клубу нашого калібру, але ідея та сама. Він молодий, голодний і дуже амбітний. Де Дзербі знаходиться на одному рівні з Гвардіолою за стилем та ідеями.

Вітіньо про перехід до "Динамо"

- Я міг опинитися в "Бордо", але у них виникли проблеми з фінансовим фейр-плей. Зараз не шкодую, що не переїхав до Франції. Бразильські друзі розповідали, що у Києві добре. Багато хто радив мені перейти до "Динамо" через те, що тут працює Мірча Луческу. Не повірив, коли мені сказали, що йому 76 років. Він сповнений енергії, стрибає, бігає, сам робить вправи. Я беру приклад із Неймара та Роналдіньо, прагну грати, як вони. Якщо буду багато працювати, у мене все вийде. Для мене тут усе нове, тому насамперед важливо адаптуватися до нових умов, максимально викладатися на тренуваннях і допомагати команді.

Анчелотті про звільнення Кумана

- Слухайте, мене багато разів звільняли. І нічого, ніхто ще не помер, усі щасливі. Це частина нашої роботи, подобається вам це чи ні. Поки ти перебуваєш на посаді, ти маєш викладатися на всі сто відсотків. А якщо звільнили — нічого страшного, потрібно продовжувати йти вперед із чистою совістю і розумінням того, що ти віддав справі всього себе. Я вважаю, що Куман дав "Барселоні" все, що міг дати.

Сімеоне про любов до футболу

- Я думаю про футбол 24 години на добу. Футбол — це те, чого неможливо позбутися, незважаючи на всі фактори, що можуть відволікати. Можна чудово проводити час, проте навіть сидячи в кіно я можу раптово замислитися: кого випустити завтра — Корреа чи Феліша. І навіть якщо хтось знаходиться поруч із тобою, голова не перестає про це думати. Часто мій спосіб розслабитися чи заснути – уявити, як сформувати команду.


Ми у Viber!